Bruynzeel Storage Systems deelnemen aan het IntegratieDiner? Ja hoor!

oktober 4, 2013 in Nationaal Integratiediner

Nationaal Integratiediner_8447Begin dit jaar werd onze CEO Igor La Vos benaderd door Asito met de vraag of wij, Bruynzeel Storage Systems, interesse zouden hebben om deel te nemen aan het Nationaal Integratiediner. 140 mensen zorgen er op ons hoofdkantoor en in onze fabriek in Panningen dagelijks voor dat er verrijdbare opslagoplossingen ontwikkeld en geproduceerd worden. En ja, ook wij hebben met zoveel werknemers te maken met verschillende culturen.

Na overleg met de afdeling Marketing & Communicatie en een gesprek met bevlogen Sander Haas van Asito was al snel duidelijk dat we hier graag aan wilden deelnemen. Het zou voor ons een mooie gelegenheid zijn om onze medewerkers de kans te geven elkaar op een informele manier te leren kennen, om elkaars verhalen te kunnen delen en om te leren van elkaars cultuur. Zoals Asito zegt: collega’s met verschillende achtergronden kunnen elkaar immers inspireren en versterken!

Bij de opgave voor het Nationaal Integratiediner gaven we voorzichtig aan dat we ongeveer twintig collega’s verwachtten. Te bedenken dat ons bedrijf in Panningen 140 medewerkers telt! En koks? Dat zou vast ook niet zo makkelijk worden… Al voor de zomervakantie zijn we daarom bij collega’s gaan peilen of er eigenlijk wel interesse was om te koken tijdens dit Diner. Wat een enthousiasme!! Er gaven zich meteen al vijf mensen op om te koken! En veel meer collega’s waren positief over het concept.

Om het toch nog eens extra onder de aandacht te brengen hebben we na de zomervakantie twee collega’s, die toegezegd hadden om te koken, gevraagd om ambassadeur te worden voor dit diner. Ze zijn in kokskleren op de foto gegaan en we hebben samen een poster ontworpen. Deze poster zou de andere collega’s moeten stimuleren om óók mee te doen. Of dat werkte? Nou en of! We stevenen langzaam af op ons eerste Nationaal Integratie Diner met 67 (!) deelnemers! Onder die 67 deelnemers zijn tien koks, die gerechten klaar zullen maken uit acht verschillende landen. Van Marokkaans tot Grieks en van Nederlands tot Portugees.

We hopen op een smakelijke avond met veel mooie verhalen en persoonlijke anekdotes. Dat het Nationaal Integratiediner verbindt, dat is ons inmiddels duidelijk geworden!

Bruynzeel storage systems–team

Over Bruynzeel storage systems
Bruynzeel ontwikkelt innovatieve en ruimtebesparende opslagoplossingen voor onder andere kantoren, archieven, bibliotheken en musea. Bruynzeel is producent, adviseur en installateur trendsetter in de ontwikkeling van ruimtebesparende archiverings- en opslagsystemen.

 

Delen