Tork reduceert servetverbruik op restaurantfestival Taste of Amsterdam 

juni 2, 2017 in MVO

Schoonmaakjournaal Tork Taste of Amsterdam servettendispenserAankomend weekend vindt het jaarlijkse restaurantfestival Taste of Amsterdam plaats. Tijdens dit vierdaagse culinaire festival verzamelen de gevestigde smaakmakers van Amsterdam zich in het Amstelpark en krijgen bezoekers de kans om te proeven van de beste chefs en keukens, die de hoofdstad rijk is. Bij zo’n hapje, snack of maaltijd hoort natuurlijk een servet. Hygiënebedrijf Tork verzorgt dit jaar servetbesparende dispensersystemen bij de stands, waardoor het servetverbruik tijdens het festival tot een minimum beperkt wordt.

De Tork Xpressnap dispensers en servetten zijn verspreid over het gehele terrein. Om in de sfeer van het festival te blijven zijn ze in een ‘Taste of Amsterdam’ jasje gegoten; de servetten hebben de herkenbare oranje kleur en op de dispenser is het beeld en logo van het festival terug te zien. “Met de dispenser pakken bezoekers slechts één servet per keer, wat het servetverbruik en afval op het festivalterrein sterk zal reduceren”, aldus Mayke Groenendaal, customer marketing bij Tork. “Bovendien is het gebruik van onze servetdispensers erg hygiënisch, omdat gasten enkel het servet aanraken dat zij gebruiken.”

Het festival vindt van vrijdag 2 tot en met maandag 5 juni plaats in het Amstelpark in Amsterdam. Kijk voor meer informatie en tickets op: www.tasteofamsterdam.com.

Over Tork
Het merk Tork omvat een volledig assortiment producten en diensten op het gebied van hygiëne en reiniging voor de horecasector, de gezondheidssector en ook voor voedingsindustrie, kantoren, scholen en de industriële sector. Tot de producten behoren dispensers, papieren handdoeken, toiletpapier, zeep, servetten, industriële poetsrollen en keukenpapier. Door ervaring op het gebied van hygiëne, functioneel design en duurzaamheid is Tork marktleider in Europa geworden. Tork is een wereldwijd merk van SCA en een betrokken partner voor klanten in meer dan 80 landen.

Delen