ICS behaalt MVO-keurmerk Veilig en Duurzaam op weg

februari 22, 2018 in MVO

ICS heeft het e-Driver keurmerk Veilig en Duurzaam op weg behaald. Dit MVO-keurmerk toont aan dat bij ICS procedures geïmplementeerd zijn en activiteiten worden uitgevoerd, die bijdragen aan meer verkeersveiligheid en duurzaamheid.

In totaal nemen 63 bedrijfsauto’s deel aan het programma e-Driver. De leidinggevenden en medewerkers van ICS maken samen heel wat kilometers op de weg. De directie van ICS zocht een manier om medewerkers bewuster, veiliger en duurzamer deel te laten nemen aan het verkeer. Iedere zes weken worden de medewerkers door een trainings- en motivatieprogramma ondersteund voor verschillende mobiliteitsvraagstukken. Inmiddels heeft ICS met een ruime score het eerste keurmerk behaald.

We gaan zeker door, omdat we zien dat medewerkers bewuster in de auto stappen, de CO2-uitstoot wordt verlaagd door het zuiniger rijden en ook de schadelast afneemt”, aldus William Vlemmix (directievoorzitter ICS Groep).

e-Driver
Op 20 februari werd het Keurmerk Veilig en Duurzaam op weg door Koos Spee uitgereikt aan de directie van ICS Groep. “e-Driver is van belang omdat de automobilist altijd moeten blijven bijleren. Door deelname laat ICS zien dat ze een actieve bijdrage leveren aan de verkeersveiligheid in Nederland. Daar zijn we blij mee”, aldus Koos Spee. Door het behalen van het MVO-keurmerk laat ICS zien dat de e-Driver Challenge volgens de richtlijnen is geïmplementeerd. Het eerste niveau van het keurmerk is bereikt. Een mooie prestatie.

Op de foto: Koos Spee reikt het Keurmerk Veilig en Duurzaam op weg uit aan de ICS-directieleden William Vlemmix (midden) en Bart van der Sluijs (links)

 

 

Delen