Dolmans steunt Terre des Hommes in strijd tegen kinderuitbuiting

juni 6, 2018 in Samenwerkingen, MVO

Dolmans Schoonmaak Diensten verzorgt het schoonmaakonderhoud van het kantoor van Terre des Hommes in Den Haag en steunt de organisatie in de aanpak om wereldwijd kinderuitbuiting te stoppen. Kinderen en hun omgeving leren over hygiëne, speelt bij die aanpak een belangrijke rol. Ter ondersteuning  ontving Terre des Hommes ook dit jaar een donatie van € 10.000,– van Dolmans Schoonmaak Diensten.  

Reeds in 2015 is gezamenlijk een fonds opgericht waarmee Dolmans Terre des Hommes zal steunen met zijn projecten. Deze steun houdt financiële sponsoring in als ook inzet door eigen medewerkers om bij te dragen aan bewustwording en informatievoorziening over de projecten van Terre des Hommes.

Terre des Hommes
Terre des Hommes werkt aan een wereld waarin alle kinderen een menswaardig bestaan hebben en kunnen opgroeien tot zelfstandige volwassenen. Een wereld waarin kinderen niet meer worden uitgebuit. Speciale aandacht krijgen slachtoffers van kinderhandel, kinderarbeid, seksuele uitbuiting en kindermisbruik. Met een totaalaanpak van preventie, opvang en vervolging van daders willen we een eind maken aan deze ernstige schendingen van kinderrechten. “Wij gaan net zo lang door tot dit bereikt is”, aldus Terre des Hommes.

Dolmans
Dolmans is begonnen in 1958 als schoonmaakbedrijf, inmiddels doen zij veel meer dan dat. Met een grote diversiteit aan diensten en zo’n 2.000 medewerkers vormen zij een groep van specialisten die net een stapje extra zetten voor duizenden klanten als het gaat om schoonmaak, calamiteiten, asbest sanering, facility management en specialistische reiniging.

Delen