100% natuurlijke korrel in alle Dreumex producten

januari 19, 2018 in MVO

Als hygiënespecialist vernieuwt en verbetert Dreumex continu het assortiment met producten die betrouwbaar, duurzaam en toekomstbestendig zijn. Vanaf januari 2018 zijn daarom in alle Dreumex-producten de plastic microkorrels vervangen door de natuurlijke korrel silica.

“Bij uitgebreid onderzoek en klinische testen met eindgebruikers hebben we mogen ervaren dat silica microkorrels huidvriendelijk zijn, een aangenaam handgevoel geven en een uitstekende reinigingskracht hebben. Hiermee garanderen we de kwaliteit die haar gebruikers gewend zijn”, legt Dreumex uit. Silica wordt onder andere gewonnen uit de restproductie van rijst en is wereldwijd toegestaan in persoonlijke verzorgingsproducten.

Een beter milieu
Naast silica gebruikt Dreumex al jaren natuurlijke korrels in Dreumex Eco en Dreumex Wash & Care. Met de volledige omzetting naar natuurlijke korrels neemt Dreumex haar verantwoordelijkheid ter verbetering van het milieu en geeft haar gebruikers de mogelijkheid om hetzelfde te doen.

Over Dreumex
Dreumex is al meer dan 57 jaar actief als producent van handreinigings- en handverzorgingsmiddelen in de wereld van de zware vervuilingen. In de loop der jaren heeft het bedrijf zich ontwikkeld tot een toonaangevende Europese aanbieder op dit gebied. Door de combinatie van kennis en ervaring heeft Dreumex een totaalpakket van moderne en hoogwaardige producten ontwikkeld; producten die handen beschermen, reinigen en verzorgen. Een compleet aanbod dat voor alle werksituaties een oplossing biedt, zodat handen ook na het werk schoon en gezond zijn.

Delen