Online schoonmaakplatform iemand.nl wint internationale MarCom Award

november 6, 2017 in Digitalisering

Schoonmaakjournaal iemand.nl_3Schoonmaakplatform iemand.nl heeft een internationale MarCom Gold award in de wacht gesleept. Deze award werd gewonnen in de categorie business-to-consumer website. De MarCom Awards is een internationale creatieve competitie, waarin bijzondere prestaties op het gebied van marketing en communicatie worden erkend. Aan de competitie, wereldwijd de grootste, doen jaarlijks zo’n 6000 deelnemers van over de hele wereld mee.

iemand.nl is een online schoonmaakplatform waar vraag en aanbod voor schoonmaak thuis aan elkaar worden gelinkt. Alles verloopt via het platform: van boekingen tot inschrijvingen en van betaling tot communicatie tussen klanten en professionals. Dankzij de interactieve website en app, lukt het iemand.nl om schoonmaakhulpen en klanten op effectieve wijze aan elkaar te koppelen. Hiermee voorziet iemand.nl in de behoefte om schoonmaakdiensten mogelijk te maken op een eenvoudige, legale en betrouwbare manier. iemand.nl geeft honderden mensen werk en duizenden klanten extra vrije tijd voor zichzelf.

“We zijn er in geslaagd om een platform neer te zetten, waardoor klanten en professionals volledig ontzorgd worden. Dankzij uitgebreid gebruikersonderzoek bevat het platform een eenvoudig boekingsproces en een strak design. Deze award is een fantastische waardering voor ons harde werk!”, reageert Martijn Uittenbogaard, managing Director van iemand.nl.

Gerelateerd artikel: Digitale verleiding – Paul Harleman: “Online schoonmaakdiensten, de toekomst?”

 

Delen