OSB wint AWVN trofee voor cao-onderhandelingen

mei 18, 2017 in Schoonmaakcao

Schoonmaakjournaal OSB AWVN trofeeOSB heeft op 17 mei de AWVN-trofee voor ‘vernieuwend werkgever’ ontvangen. Dit naar aanleiding van de recente cao-onderhandelingen. AWVN (Algemene Werkgeversvereniging Nederland) adviseert veel bedrijven en branches over arbeidsvoorwaarden, cao-onderhandelingen en organisatie-inrichting.

AWVN-directielid Judith van der Hulst overhandigde de trofee aan OSB-directeur Hanny van den Berg en OSB-voorzitter Piet Adema. Zij complimenteerde OSB met de investering in vertrouwen en samenwerking met alle directbetrokkenen tijdens het cao-onderhandelingsproces: OSB-medewerkers, bestuur, leden, hun klanten, vakbonden, collega-brancheorganisatie SieV en de media.

Namens OSB en het cao-onderhandelingsteam bedankte Piet Adema AWVN voor het toekennen van de prijs. Hij betrok de vakbonden CNV en FNV nadrukkelijk in zijn dankwoord. Adema erkende dat de prijs ook een uitdaging is om de ingeslagen weg voort te zetten: “We hebben de lat voor onszelf heel hoog gelegd en dat is prima zo. Dat hoort bij een professionele brancheorganisatie”.

 

Delen