Werner & Mertz opnieuw sponsor European Cleaning & Hygiene Awards

juni 25, 2018 in Awards en certificeringen, MVO

Op donderdag 15 november vindt voor de derde keer de prestigieuze European Cleaning & Hygiene Awards-uitreiking plaats in Berlijn. Bij deze awarduitreiking worden dienstverleners, facility managers, gebruikers en distributeurs uit de professionele schoonmaaksector in heel Europa beloond op het vlak van technologie en innovatie. Werner & Mertz is daarbij hoofdsponsor van de categorie Duurzaamheid. Bedrijven kunnen nog tot en met 20 juli hun kandidatuur indienen voor de Awards.

In totaal zijn er tien categorieën waarvoor bedrijven zich kunnen inschrijven. Werner & Mertz is hoofdsponsor van de categorie Duurzaamheid. Andere categorieën zijn onder meer Beste Technologie en Inspirerende leider van het Jaar. Inschrijven kan maximaal voor twee categorieën en dit tot en met vrijdag 20 juli 2018 via de website www.echawards.com.

Brede duurzame ingang
Werner & Mertz is opnieuw de logische hoofdsponsor van de duurzaamheidscategorie van de Awards. Het bedrijf is namelijk Europees pionier in het duurzaam produceren in de schoonmaakindustrie. Eric van Raemdonck, General Manager van Werner & Mertz Benelux, zegt daarover: “Voor ons is het niet alleen belangrijk dat schoonmaakproducten duurzaam geproduceerd worden, maar dat deze ook brede ingang vinden in de schoonmaaksector.”

Vorig jaar mocht Werner & Mertz de award in de categorie Duurzaamheid overhandigen aan Markas, een marktleidend familiebedrijf gespecialiseerd in schoonmaak-, catering- en facility diensten. Markas won toen in deze categorie met zijn Montichiari Hospital project (zie de foto links en het nieuwsbericht hieronder).

Baanbrekende innovaties
De ECH Awards zijn geïnitieerd door het European Cleaning Journal (ECJ) en worden georganiseerd door Environment Media Group. De European Cleaning & Hygiene Awards tonen aan dat de schoonmaakindustrie baanbrekende innovaties en initiatieven implementeert. De Awards worden dit jaar uitgereikt op 15 november in het luisterrijke Hotel Palace in Berlijn.

Social media
Het event kunt u volgen op Twitter @ECH_Awards en tweeten kan met hashtag #ECHAwards18

Over Werner & Mertz
Werner & Mertz Professional is een pionier op het vlak van integraal duurzame, kwalitatieve reinigings- en schoonmaakproducten voor de professionele institutionele en industriële sector. tana PROFESSIONAL en green care PROFESSIONAL zijn de twee voornaamste merken in Europa.

Markas grote winnaar in duurzaamheidscategorie European Cleaning Awards

Delen