Watervrij urinoir Urined genomineerd voor FGNoviteitenprijs 2018

januari 18, 2018 in Awards en certificeringen, Vakbeurs Facilitair

Wie wordt de winnaar van de FGNoviteitenprijs 2018? “Dat houden we nog even geheim. Wie de vijf  noviteiten zijn die gaan strijden om de titel maken wij graag aan u bekend”, kondigt de organisatie van de Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer (op 24, 25 en 26 januari in Jaabeurs Utrecht) aan. Het watervrije urinoir Urined is een van de genomineerden.

Op de tweede dag van de Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer, op donderdag 25 januari, wordt de FGNoviteiten juryprijs om 16.30 uur op het Noviteitenplein in hal 2 uitgereikt.

Genomineerden
Dit zijn de genomineerden in willekeurige volgorde:
Aquarium Verhuur: het nieuwste en origineelste marketinginstrument: een aquarium;
Isolectra: EvaQ Lighting: innovatief vluchtweg- en noodverlichtingssysteem;
Blomsma Print & Sign: SQUID – zelfklevende semi-transparante stof als raamdecoratie;
G10: holografische interactieve assistent van PRSONAS; 
Urined: watervrije urinoirs… met een gepatenteerde afsluittechniek.

Feestelijke uitnodiging
U bent van harte uitgenodigd om bij de bekendmaking en uitreiking van de FGNoviteitenprijs aanwezig te zijn. Na de uitreiking heffen wij graag met u het glas op de winnaar en op het 20-jarig jubileum van de vakbeurs tijdens de feestelijke netwerkborrel.

Ook uw stem telt
Vele exposanten hebben zich aangemeld voor de FGNoviteitenprijs 2018; deze link brengt u bij het overzicht. De bezoekers van de vakbeurs hebben tijdens de beursdagen de mogelijkheid om 5 stemmen uit te brengen op hun favoriete noviteiten. Dit doen zij via de beursapp:  FG2Visit. De Publieksprijs wordt op vrijdag om 13.30 uur uitgereikt op het Noviteitenplein. Ook voor deze uitreiking bent u van harte uitgenodigd. Wie weet, wint uw favoriet!

Delen