Uitstekend personeelsbeleid maakt CSU voor 5e keer Top Employer

februari 2, 2018 in Awards en certificeringen

Voor het vijfde jaar op rij is CSU op 1 februari uitgeroepen als gecertificeerd Top Employer Nederland. Als een van de selecte organisaties ontving het schoonmaakbedrijf een officiële erkenning voor zijn uitstekende personeelsbeleid. CSU is dan ook bijzonder trots dat de certificering ook dit jaar is toegekend.

Ieder jaar reikt het Top Employers Institute certificaten uit aan werkgevers die goede arbeidsomstandigheden creëren voor hun werknemers. Volgens de organisatie is CSU een toonaangevend bedrijf dat erin slaagt op unieke wijze goed werkgeverschap in de praktijk te brengen.

Exclusieve certificering
Volgens het Top Employers Institute biedt CSU uitstekende arbeidsvoorwaarden, ondersteunt het de ontwikkeling van talent op alle niveaus binnen het bedrijf en streeft het ernaar de arbeidsomstandigheden constant te verbeteren. “Wederom zijn we erg trots op deze exclusieve certificering. CSU investeert al jaren in goed werkgeverschap”, benadrukt P&O-directeur Marco Gramser.

Ondersteuning bij financiële problemen, gratis fysiotherapie, hulp bij psychische klachten, health checks en de brede inzet van SROI zijn onderdeel van het personeelsbeleid. “Onze visie is: als wij goed zorgen voor mensen, zorgen die mensen goed voor ons. De hercertificering laat een stijgende lijn zien in ons personeelsbeleid en is een stimulans voor de voortzetting van onze positie als topwerkgever.”

Goed werkgeverschap CSU 
Rutger Steyerberg, country manager Benelux voor het Top Employers Institute: “Optimale werkomstandigheden zorgen ervoor dat werknemers zich op zowel persoonlijk als professioneel vlak kunnen ontwikkelen. Ons grondig onderzoek heeft aangetoond dat CSU een uitstekende werkomgeving biedt en een brede waaier aan creatieve initiatieven voorstelt, van secundaire arbeidsvoorwaarden tot goed doordachte opleidingsprogramma’s die uitstekend aansluiten op de bedrijfscultuur.

Over CSU
CSU is vanuit diverse vestigingen landelijk actief in schoonmaak. De onderneming heeft hoofdvestigingen in Uden, Amsterdam, Apeldoorn, Eindhoven, Rijswijk en Barendrecht. CSU biedt werk aan 14.000 mensen en behoort tot de top 3 van schoonmaakbedrijven in Nederland. CSU is een familiebedrijf, waarin ook het management participeert. Het bedrijf is gecertificeerd met het OSB-Keurmerk, de CO2-prestatieladder en PSO-Trede 3. CSU won in 2012 als eerste Nederlandse schoonmaakbedrijf de MVO-award en prolongeerde die titel met de winst van de Golden Service MVO Award 2015. In datzelfde jaar won het de eerste Golden Service Innovatie Award. Het bedrijf ontving diverse keren het predicaat Best Managed Company.

Delen