Okee Bedrijfsdiensten behaalt MVO-Keurmerk conform ISO 26000

mei 31, 2018 in Awards en certificeringen

Okee Bedrijfsdiensten heeft het MVO-Keurmerk volgens de internationale norm van de ISO 26000 behaald. Het MVO-Keurmerk toetst bedrijven op de bekende onderwerpen van People, Planet en Profit, waarbij het betreffende bedrijf zich bij een voldoende gradatie kwalificeert voor het MVO-Keurmerkhouderschap.

Sjaak Zevenhoven van de directie van Okee Bedrijfsdiensten besloot over te gaan tot de audit van het MVO-Keurmerk na het doorlopen van de herinspectie van het SIEV-Keurmerk van mkb-branchevereniging SIEV. Okee is al jaren lid van SieV.

De herinspectie van het SIEV-Keurmerk, die ook op de werkvloer plaatsvindt, doodstond Okee Bedrijfsdiensten met verve. Hierna kon het bedrijf uit Alphen aan den Rijn de audit van het MVO-Keurmerk doorlopen. Vooral op het gebied van milieu en personeelsbeleid scoorde Okee hoge punten, waardoor het ook dit Keurmerk aan het bedrijf mag toevoegen.

Aangezien SIEV heeft uitgesproken dat de mkb-branchevereniging trendsetter wil zijn op het gebied van sociale maatschappelijke vraagstukken, zal dit nieuws over Okee Bedrijfsdiensten ook voor de vereniging als goed nieuws worden verwelkomd. Inmiddels hebben al diverse bedrijven uit de facilitaire sector dit waardige MVO-Keurmerk behaald.

Delen