Jumbo Foodmarkt Veghel Schoonste Supermarkt 2018

januari 18, 2018 in Awards en certificeringen

Jumbo Foodmarkt in Veghel is de Schoonste Supermarkt. Tijdens een feestelijke huldiging kreeg filiaalmanager Michael Klaassen vandaag te horen dat zijn supermarkt een jaar lang de titel Schoonste Supermarkt van Nederland mag dragen.  De Schoonste Supermarkt is gekozen op basis van zowel interne als externe ‘schoonaspecten’ na beoordelingen door de vakjury. De vestiging van Jumbo Foodmarkt Veghel slaagde cum laude voor de test. De winkel onderscheidt zich niet alleen dankzij brandschone consumenttoegankelijke gebieden, maar ook door personeelsruimtes als kantoren en toiletten op orde te houden.

PLUS Nico de Witt in Beek en DekaMarkt World of Food in Apeldoorn eindigden respectievelijk op de tweede en derde plek. In totaal deden 116 supermarkten aan de verkiezing mee. Met de verkiezing wil initiatiefnemer Stichting Nederland Schoon ondernemers en hun winkelteams bewustmaken van het feit dat interne en externe hygiëne hand in hand gaan.

Op de foto de feestelijke huldiging bij Jumbo Foodmarkt in Veghel. Martijn van Weert (NederlandSchoon) feliciteert filiaalmanager Michael Klaassen (rechts). Fotograaf: Koen Laureij.

Filiaalmanager van Jumbo Foodmarkt Michael Klaassen is blij verrast en vereerd met de titel: “Wij werken met ons team hard aan een schone en aantrekkelijke supermarkt. Deze prijs is een mooie erkenning en een prachtig visitekaartje voor onze supermarkt.”

Schoonste Supermarkten van Nederland

  1. Jumbo Foodmarkt, Veghel
  2. PLUS Nico de Witt, Beek Berg en Dal
  3. DekaMarkt World of Food, Apeldoorn
  4. PLUS Starren, Maastricht en Albert Heijn Gorredijk
  5. PLUS Korner, Dommelen
  6. PLUS Van de Huijgevoort, Luyksgestel
  7. PLUS Ton Henst, Best en PLUS Schouteten, Simpelveld
  8. PLUS Giel Smits, Culemborg – PLUS Benders, Venlo – Albert Heijn Voorthuizen – Albert Heijn Zeewolde

Verkiezing Schoonste Supermarkt van Nederland
Als sponsor van de Supermarkt van het Jaar verkiezing, introduceert Stichting Nederland Schoon dit jaar een extra prijs: die voor de Schoonste Supermarkt van Nederland 2017-2018. Een schone supermarkt draagt bij aan de positieve winkelbeleving van de klant. Niet alleen schone gangpaden en versafdelingen zijn hierbij essentieel; ook een schone omgeving buiten het pand straalt af op de kwaliteit van supermarkten én het omliggende winkelgebied. Met de verkiezing wil NederlandSchoon ondernemers en hun winkelteams bewustmaken van het feit dat interne en externe hygiëne hand in hand gaan. Alle supermarkten die meedoen aan de Supermarkt van het Jaar Verkiezing dingen automatisch mee naar de titel Schoonste Supermarkt.

Over Nederland Schoon
Stichting Nederland Schoon wil zwerfafval in Nederland voorkomen en bestrijden. Aan de hand van gerichte campagnes, onderzoeken, samenwerkingen, het delen van kennis en het geven van advies aan bedrijven, komt de stichting in actie tegen zwerfafval. NederlandSchoon richt zich specifiek op ‘aandachtsgebieden’; plekken waar doorgaans meer zwerfafval te vinden is. Hiervoor creëren ze oplossingen op maat.

 

Delen