ANWB wint voor 6e keer Integron Facility Beleving Award

december 11, 2017 in Awards en certificeringen

Voor het achtste jaar op rij heeft Integron de Facility Beleving Award uitgereikt aan de organisatie, die het beste presteert op het gebied van facility beleving. De ANWB is in 2017 opnieuw verkozen als organisatie met het beste facilitair bedrijf en nam daarmee voor de zesde keer de award in ontvangst op 7 december in het Sligro Inspiratielab ZiN in Veghel. Tot de top-3 genomineerde organisaties behoorden ook de Provincie Limburg en de Provincie Groningen.

Jaarlijks worden de Beleving Awards uitgereikt in drie soorten: Facility Beleving, Klantbeleving en Medewerkerbeleving. De Facility Beleving Award is dit jaar op de door Integron en Albron georganiseerde Dag van de Gastbeleving aan de ANWB overhandigd.

Erik de Jonge, manager business services ANWB: “Mensen zeggen vaak, naar de top komen is goed, maar om er te blijven is het moeilijkste dat er is. Ik draag deze prijs dan ook op aan al onze medewerkers.”

De nominaties voor de Facility Beleving Award zijn gebaseerd op de uitkomsten van facility belevingsonderzoeken voor ruim 60 organisaties naar de tevredenheid onder eindgebruikers van het facilitair bedrijf in 2016. De bedrijven met de beste tevredenheidsscores zijn uiteindelijk genomineerd. Zij hebben dus de meest tevreden eindgebruikers van het facilitair bedrijf.

Over Integron
Enthousiaste eindgebruikers zijn de belangrijkste energiebron voor facilitaire teams en richtinggevend voor de voortdurende ontwikkeling van een organisatie. Neemt de waarde voor en de waardering van interne klanten toe, dan leidt dit ook tot een positievere werkbeleving van het facilitaire team. Het benutten van potentieel zorgt dat organisaties het beste uit facilitaire teams halen. Integron biedt onderzoek en inzicht en informeert en activeert organisaties om het beste uit eindgebruikers en facilitaire teams te halen.

Delen