ANWB en provincies Groningen en Limburg finalisten Facility Beleving Award

november 13, 2017 in Awards en certificeringen

Integron Beleving Awards 2015Onderzoeks- en adviesbureau Integron reikt voor het achtste jaar op rij de Facility Beleving Award uit aan het best presterende facilitair bedrijf, die het afgelopen jaar de dienstverlening heeft laten beoordelen door haar interne klanten. De winnaar neemt de award in ontvangst op donderdag 7 december tijdens de Dag van de Gastbeleving, georganiseerd door Albron en Integron, op locatie ZiN Inspiratielab van Sligro in Veghel.

Jaarlijks voert Integron voor ruim 60 organisaties onderzoek uit onder interne klanten naar de beleving van het facilitair bedrijf. De genomineerde organisaties zijn geselecteerd op basis van het algemene tevredenheidscijfer in relatie tot de diensten en producten die het facilitair bedrijf levert.

Over Integron
Enthousiaste eindgebruikers zijn de belangrijkste energiebron voor facilitaire teams en richtinggevend voor de voortdurende ontwikkeling van een organisatie. Neemt de waarde voor en de waardering van interne klanten toe, dan leidt dit ook tot een positievere werkbeleving van het facilitaire team. Het benutten van potentieel zorgt dat organisaties het beste uit facilitaire teams halen. Integron biedt onderzoek en inzicht en informeert en activeert organisaties om het beste uit eindgebruikers en facilitaire teams te halen.

Delen