Alpheios in finale van Effectory verkiezing Beste Werkgever

juli 15, 2017 in Awards en certificeringen

Schoonmaakjournaal Alpheios Rogier van WerschOnderzoeksbureau Effectory organiseert jaarlijks de verkiezing Beste Werkgever in Nederland. Onlangs deden zij ook een onderzoek bij Alpheios en het resultaat daarvan is dat Alpheios het drie sterren keurmerk voor beste werkgever mag voeren. Dit betekent dat werknemers het bedrijf zeer ver boven het branchegemiddelde scoren op gebieden als organisatietrots, waardering en werkgeverschap.

Je kunt je niet voorstellen hoe ongelofelijk blij we hiermee zijn!”, zegt Roger van Wersch, algemeen directeur van Alpheios. “Het is de eerste keer dat we mee doen aan dit onderzoek en ik beschouw de resultaten als een groot compliment voor ons hele bedrijf. Deze resultaten haal je samen. Natuurlijk komen er ook verbeterpunten uit het onderzoek: gelukkig maar. Ik zie het als een uitdaging om vooral daarmee aan de slag te gaan.”

Door naar finale
Alleen werkgevers met het driesterren keurmerk gaan door naar de finale van Beste Werkgever van Nederland. De prijs kent branchewinnaars en ook overall winnaars. Deze prijzen worden in februari 2018 uitgereikt.

Eerdere winnaars waren onder andere IKEA, Buurtzorg en KLM. Alpheios is gevestigd in Heerlen en een van de grootste bedrijven op het gebied van professionele schoonmaakproducten, -systemen en -strategieën in de Benelux. Alpheios maakt deel uit van Vebego, een in Voerendaal gevestigde multinational actief in arbeidsintensieve dienstverlening zoals zorg en schoonmaak.

Delen