Herzien Handboek inschrijven op aanbesteding verschenen

oktober 23, 2018 in Aanbesteden

Wil je inschrijven op een aanbesteding, maar weet je niet goed waar je moet beginnen? Met het herziene Handboek inschrijven op aanbestedingen – auteur Octavia Siertsema, specialist in aanbestedingen – wandel je fluitend door het aanbestedingsproces. De nieuwe versie van het boek is zojuist verschenen, vers van de pers! Aangepast aan de laatste wetgeving, met nieuwe inzichten en veel tips uit de praktijk.

In het nieuwe Handboek krijg je antwoord op vragen als:

  • Wat is EMVI en hoe schrijf ik in op een EMVI aanbesteding?
  • Hoe belangrijk is het onderdeel kwaliteit van een aanbesteding?
  • Open vragen, hoe kan ik deze het beste beantwoorden?
  • Vragen stellen, wat doe je niet en wat doe je juist wel?

Het boek loodst je op een logische wijze door het aanbestedingsproces en geeft praktische tips. Uiteraard is er ook aandacht voor digitaal inschrijven en het gebruik van de diverse aanbestedingsplatforms. Er is een bijlage met voorbeeldvragen die je kunt stellen in de inlichtingenronde en een bijlage met informatie over Best Value Approach. Theo van der Linden, veel gevraagd spreker over aanbestedingen, schreef het voorwoord en de bekende pinguïn cartoons zorgen voor een vrolijke noot.

Een compleet handboek voor inschrijven op aanbestedingen kost € 38,50; een must have voor iedereen die te maken heeft met aanbestedingen. Meer informatie? Bestellen? Klik op deze link naar de website van aanbestedingsspecialist Octavia Siertsem.

Delen