Woningcorporatie Vidomes gunt De Kroon aanbesteding

mei 17, 2017 in Samenwerkingen

Schoonmaakjournaal De Kroon - VidomPer 1 juni heeft De Kroon facilitaire diensten een deel van het schoonmaakonderhoud en de glasbewassing gegund gekregen van de locaties van woningcorporatie Vidomes. Het aan De Kroon gegunde perceel beslaat alle locaties in Rijswijk, die gefaseerd worden opgestart.

Na een langdurig en zorgvuldig aanbestedingstraject heeft Vidomes ervoor gekozen om voor dit gebied deze opdracht te gunnen aan De Kroon. Remco Drijver, commercieel directeur van De Kroon: “We zijn erg trots op deze mooie samenwerking. In de basis gaat het om het schoonhouden van meer dan 17.000 m2 algemene ruimten en trappenhuizen. We hebben sterk ingezet op de Smart Cleaning-methodiek, waarbij er kortgezegd met minder handelingen een beter schoonmaakresultaat wordt gerealiseerd.”

Op de foto Vidomes bestuurder Klaas Franken (l) en Kevin de Kroon, eigenaar van De Kroon facilitaire diensten

Over Vidomes
Vidomes is een ondernemende woningcorporatie in de rand van Haaglanden. Wij richten ons op mensen met onvoldoende kansen op de woningmarkt. Samen met onze klanten en belanghebbenden nemen wij onze verantwoordelijkheid voor een goede directe woon- en leefomgeving. Nu en in de toekomst.

Vidomes beheert en verhuurt circa 18.000 woningen in Zoetermeer, Leidschendam-Voorburg, Delft en Rijswijk en de Haagse wijk Leidschenveen

Over De Kroon facilitaire diensten
De Kroon in Utrecht is een middelgrote speler op het gebied van facilitaire diensten in de Randstad. Het dienstenpakket bestaat uit: schoonmaak, specialistische schoonmaak, glasbewassing, hoveniersdiensten, ongediertebestrijding, beveiliging, bedrijfscatering, catering en events, vergaderfaciliteiten, zonwering en onderhoud voor bedrijven en particulieren.

Delen