Vendor preferred partner van CSU

maart 6, 2018 in Samenwerkingen

Begin 2018 hebben Ton van de Ven, manager inkoop bij CSU, en Sabine Thuysbaert, CEO van Vendor in Tilburg, met het ondertekenen van een samenwerkingsovereenkomst het officiële startsein gegeven voor een intensieve samenwerking op het gebied van (toilet)hygiëne producten. Vendor is vanaf heden benoemd tot preferred partner van CSU.

CSU heeft een dergelijke overeenkomst met slechts twee bedrijven. Thuysbaert: “Vendor is bijzonder verheugd over de voorgenomen intensivering van de samenwerking. Inmiddels is de communicatie tussen diverse afdelingen binnen beide organisaties tot tevredenheid aan beide kanten opgestart. Er is sprake van een duidelijke ‘klik’ tussen Vendor en CSU wat het licht op groen zet om er samen een succes van te maken.”

Unieke oplossing handdroging
CSU kiest onder andere voor Vendor op basis van de unieke oplossing voor handdroging: de IQ handdoekautomaat. Van de Ven: “Dit product presteert in onze ervaring het beste op drukke locaties en op piekmomenten: periodes waar binnen korte tijd veel mensen in een toiletruimte passeren. Daarnaast zijn we gecharmeerd van de flexibiliteit die Vendor biedt. We bekijken momenteel hoe we onze krachten verder kunnen bundelen ten voordele van gezamenlijke klanten.”

Over Vendor
Van elk toiletbezoek een happy moment maken is het ultieme doel van Vendor. Al bijna 60 jaar ontwikkelt en produceert zij met meer dan 200 medewerkers in eigen beheer een totaalpakket aan toilethygiëne producten. Een positieve beleving, uitstraling en continue beschikbaarheid zijn hierbij de belangrijkste kernwaarden, waarbij de toiletbezoeker centraal staat. Via een uitgebreid servicenetwerk zorgt Vendor dagelijks voor hoogwaardige en stipte dienstverlening en dankzij de eigen voorraad garandeert zij een snelle levering in meer dan 30 landen. Hiermee weten klanten, bezoekers en medewerkers zich verzekerd van een schoon en hygiënisch toilet, een frisse geur en schone, droge handen.

Over CSU
Onder het motto Scherp op schoon is CSU met diverse vestigingen en 14.000 mensen een Nederlandse top 3 speler in schoonmaak. CSU heeft hoofdvestigingen in Uden, Amsterdam, Apeldoorn, Barendrecht, Eindhoven en Rijswijk. CSU is een familiebedrijf, waarin ook de directie en het management voor 1/3 participeert.

Delen