Vebego kiest voor strategisch partnership met LEVIY

mei 16, 2018 in Nieuws, Samenwerkingen

Vebego zet een volgende stap in de optimalisatie en het toekomstbestendiger maken van de organisatie. Het bedrijf gaat een strategisch partnership aan met LEVIY, een organisatie die zich bezighoudt met laagdrempelige IT-oplossingen in de facilitaire dienstverlening. Met de inzet van LEVIY digitaliseert en vereenvoudigt Vebego haar bedrijfsprocessen, waardoor onder andere de administratieve druk op leidinggevenden binnen het internationaal opererende familiebedrijf afneemt. Als gevolg kunnen zij zich nog meer focussen op hun werknemers en klanten.

Vebego – actief in schoonmaak, facilitaire dienstverlening en gezondheidszorg – implementeerde eerder op succesvolle wijze de diensten van LEVIY binnen Hago Zorg, Hago Food & Industry, Westerveld, Care en WVS. Ton Goedmakers, Lid van Raad van Bestuur Vebego International: “Om als organisatie toekomstbestendig te zijn, is verdere digitalisering binnen onze bedrijven essentieel. Uit onze eerste ervaringen blijk dat LEVIY binnen de facilitaire dienstverlening echte meerwaarde biedt. Informatiestromen verlopen sneller, kwalitatiever, efficiënter en transparanter. Bovendien is het mooi om te zien dat een jong bedrijf als LEVIY zich zo succesvol weet te ontwikkelen in een markt die als zeer behoudend te boek staat.”

Van startup naar internationale speler
Sebastiaan van de Vinne, CEO van LEVIY: “We zijn trots om het vertrouwen te krijgen van een gerenommeerd familiebedrijf als Vebego en internationaal samen te gaan werken. De mantelovereenkomst tussen Vebego en LEVIY past perfect bij onze ambitie. LEVIY groeide de afgelopen twee jaar al buiten de landsgrenzen, met de focus op Engeland, Frankrijk, Duitsland en Scandinavië. Met het partnership gaan we een nieuwe fase in, waarbij we in nieuwe markten onze kennis en ervaring kunnen delen. We zijn enorm gedreven om de samenwerking met Vebego in Nederland, Duitsland, België en Zwitserland tot een groot succes te maken.”

Over Vebego
Familiebedrijf Vebego startte in 1943 met de oprichting van schoonmaakbedrijf Hago door Ton Goedmakers senior. Inmiddels is Vebego actief in vier landen met 101 bedrijven en joint ventures. Vebego wil mensen verbinden en vitaliseren. Dat doen we in de facilitaire dienstverlening en in de gezondheidszorg. Onze 25.887 medewerkers willen impact creëren, door zich in te zetten voor schone en veilige woon- en werkomgevingen, toegewijde zorg, gastvrijheid met een glimlach en een helpende hand. In 2017 had Vebego een gemanagede netto-omzet van € 832,5 miljoen.

Over LEVIY
De naam LEVIY betekent “het samenbrengen van mensen” en dat is exact wat wij doen. Door slimme en unieke software toepassingen te ontwikkelingen helpen wij bedrijven met: digitaliseren, optimaliseren en innoveren. Dit doen wij binnen de segmenten Schoonmaak, Hotel, Leisure en Facility Management in Nederland en 5 Europese landen.
Van Start-up naar een bedrijf met meer dan 20 medewerkers binnen 4 jaar, die vooral werken vanuit het hoofdkantoor in Amersfoort. Willen wij een oplossing bieden die bedrijven helpt in het hart van hun operationele proces.

Delen