Uitbreiding dienstverlening Piecom met LEVIY software

oktober 11, 2016 in Contracten, België

schoonmaakjournaal-leviy-piecomPiecom maakt als innovatieve totaalleverancier voor de professionele schoonmaakmarkt een onderscheidende ontwikkeling door. “Per 1 augustus 2016 hebben we ons product- en dienstenpakket uitgebreid met de software van LEVIY, een oplossing op het vlak van IT voor onder andere schoonmaakbedrijven”, aldus Frank Laurentius, directeur van Piecom Cleaning Products.

“De markt van onze klanten en relaties veranderd continu. Als totaalleverancier voor de schoonmaak is een breed assortiment en goede service niet meer goed genoeg. De vraag naar software en innovatie in de schoonmaakmarkt groeit. We willen dit onderscheidende stuk dienstverlening als toeleverancier en partner ook bieden”, legt Frank Laurentius uit.

Toegevoegde waarde
“Het uitgebreide klantenportfolio van Piecom, de kennis, ervaring en het netwerk binnen de schoonmaak zijn voor ons van grote toegevoegde waarde”, zegt Sebastiaan van der Vinne van LEVIY. “We willen met LEVIY het mkb aan de hand meenemen en laten zien dat software hun positie versterkt en het bedrijf klaarstoomt voor de toekomst. Niet meer afwachten en verzetten, maar omarmen en voorop in de strijd!”

Piecom en LEVIY willen samen op basis van een gerichte en laagdrempelige manier het mkb van Nederland en België laten zien wat er met enkele simpele stappen al voor mogelijkheden ontstaan qua efficiëntie, communicatie en toegevoegde waarde voor het schoonmaakbedrijf en de eindklant.

Marktleider
LEVIY is marktleider op het gebied van software voor de werkvloer van schoonmaakbedrijven. Veel schoonmaakbedrijven, van klein tot groot, maken reeds gebruik van de innovatieve mobiele app om allerhande processen te digitaliseren. Denk aan digitale bezoekrapportages, gesprekverslagen, DKS metingen, werkbonnen, bestellingen, meldingen- en communicatie, periodieke planningen, tijd- en aanwezigheidsregistratie en documenten. “Samen gaan we voor onze klanten het verschil maken en bijdragen aan een solide toekomst van het bedrijf”, concuderen Frank en Sebastiaan. Piecom heeft niet voor niks als slogan: Samen slimmer!

Delen