Totaalleverancier Omnimar eerste CleanJack distributeur

mei 17, 2018 in Samenwerkingen

Dankzij sterke groei breidt CleanJack haar netwerk met distributeurs in Nederland uit. Omnimar in Sittard heeft de primeur. Deze totaalleverancier aan de schoonmaakbranche richt zich met CleanJack op schoonmaakbedrijven in Limburg.  

Steeds meer schoonmaakbedrijven en hun opdrachtgevers hebben behoefte aan transparantie in uren en willen controle over kosten en kwaliteit. Met CleanJack is dit mogelijk en het bedrijf groeit dan ook jaar in jaar uit. Om deze groei in goede banen te leiden werkt de schoonmaaksoftware-expert samen met distributiepartners.

CleanJack maakt dienstverlening Omnimar compleet
Partners die voor distributeur in aanmerking komen hebben een sterke positie in de professionele schoonmaakmarkt., zoals Omnimar. Omnimar is expert in hygiëne en totaalleverancier van machines, materialen en middelen aan de schoonmaakbranche. Daarnaast is zij ruim acht jaar VSR-kwaliteitscontroleur en -inspecteur.

Directeur Marjo Swaen over de keuze om ook softwaredienstverlening aan haar klanten aan te bieden: “CleanJack is een aanvulling op ons complete adviespakket. Hiermee onderscheiden wij ons in de markt en kunnen wij breder adviseren.” Swaen licht toe: ‘”De softwaredienstverlening is goed doordacht. Het is gebruiksvriendelijk voor kleine en grote schoonmaakbedrijven. Het programma biedt voordeel op het gebied van transparantie en kosten. Alle betrokken partijen, denk aan opdrachtgevers, schoonmaakbedrijven en uiteraard hun werknemers, hebben hier baat bij. En het komt de kwaliteit ten goede!”

Opleiden in schoonmaakautomatisering
Een accountmanager van CleanJack helpt Omnimar opstarten en vergezelt in het begin bij klantbezoek. Daarnaast komt er een CleanJack Academy om dealers op te leiden in schoonmaakautomatisering.  ‘Onze strategie is samenwerken”, aldus Niels van den Berg, directeur van CleanJack. “Deze vorm van samenwerken werkt voor ons al goed in Engeland, België en Zuid-Afrika en nu starten we er ook in Nederland mee. Omnimar heeft veel schoonmaakexpertise in huis en heeft een groot schoonmaaknetwerk in Brabant en Limburg. We sluiten niet uit dat meer lokale dealers volgen.”

Op de foto Marjo Swaen (l) van Omnimar en Niels van den Berg van CleanJack

Delen