Tauro kiest voor expertise Facility Trade Group

augustus 8, 2017 in Samenwerkingen

schoonmaakjournaal tauroFacility Trade Group verzorgt vanaf vorige maand de sanitaire voorzieningen voor Tauro. De leverancier van onder andere reinigingssystemen, hygiënische voorzieningen en facilitaire producten is verantwoordelijk voor de inrichting van alle 11 vestigingen.

Al bijna 25 jaar verhuurt Tauro kantoor- en bedrijfsruimte aan zo’n 400 ondernemers in Amsterdam, Haarlem, Heemstede, Alphen a/d Rijn, Den Haag, Rijswijk en Delft. Tauro verhuurt kantoorruimte op maat v.a. 20 m2 op basis van korte en flexibele contracten met daarbij alle faciliteiten die een professionele dienstverlener nodig heeft. ‘‘Wij bieden een inspirerende werkomgeving, locaties met allure, waarbij wij de sanitaire voorzieningen dezelfde uitstraling willen meegeven. Facility Trade Group heeft ons met haar kennis en ervaring in het gehele proces geadviseerd, van dispensers, hygiëne producten tot een aangename geurbeleving,’’ aldus Helen Mackay, Facility Manager, Tauro.

Online bestelgemak
Nancy van Dooyeweert, Business Expert Facility Trade Group, benadrukt de waarde van online bestelgemak voor een opdrachtgever als Tauro: ‘‘Met meerdere vestigingen in Nederland, waar dagelijks veel bezoekers aanwezig zijn, wil je altijd de juiste producten in huis hebben. Onze dienstverlening is zo ingericht dat de medewerkers van Tauro eenvoudig via een gepersonaliseerde webshop per locatie kunnen bestellen, efficiënt en overzichtelijk.’’

Over Facility Trade Group
Facility Trade Group is een groep van specialistische totaalleveranciers in reinigingssystemen en -machines, hygiënische voorzieningen, facilitaire producten en technische services. Onze onafhankelijkheid van leverancier of merk en onze specialistische kennis verzekert u altijd van de beste koop.

 

Delen