Stedin kiest voor integraal concept EW Facility Services

november 27, 2017 in Samenwerkingen

Multi-service facilitair dienstverlener EW Facility Services is vanaf 1 december de nieuwe samenwerkingspartner van Stedin. Voor de locaties Gouda, Rotterdam Blaak en Schiedam is de organisatie verantwoordelijk voor het schoonmaakonderhoud, de glasbewassing, sanitaire supplies, tapijtreiniging, ongediertebestrijding en groenvoorziening. EW Facility Services biedt hiermee een integraal concept met één aanspreekpunt en maximale aandacht voor kwaliteit, continuïteit en hospitality.

Bij het toewijzen van de gunning aan EW Facility Services speelde het onderscheidende vermogen van de organisatie op de onderwerpen ontzorgen, en hospitality een belangrijke rol. EW Facility Services koppelt vanuit haar oorsprong in de hotelbranche al vanaf haar ontstaan hospitality aan schoonmaak. Stedin stapt met de inzet van EW Facility Services over op resultaatgerichte schoonmaak met overdag twee facility hosts.

Altijd een aanspreekpunt
Ezra Bos, sales consultant bij EW Facility Services: “Ervaring leert dat de schoonbeleving verbetert door zichtbare schoonmaak. Met resultaatgerichte schoonmaak met facility hosts die op de dag aanwezig zijn, kunnen onze collega’s beter inspelen op de wensen en behoeften van de eindgebruikers, is er altijd een aanspreekpunt en wordt continuïteit en kwaliteit gewaarborgd. Daarnaast zorgt ons Hospitality Improvement Program voor extra beleving bij de gebruikers en gasten van de kantoren van Stedin in Rotterdam, Gouda en Schiedam.”

Specialisten
Iedereen heeft zijn eigen specialisme. Om de gewenste kwaliteit en continuïteit te bereiken gelooft EW Facility Services in een intensieve samenwerking met haar partners en opdrachtgevers. Ezra: “We zijn ervan overtuigd dat specialistische werkzaamheden door specialisten moeten worden uitgevoerd. Denk hierbij aan het op maat gemaakte vloerenplan dat voor Stedin is samengesteld. EW Facility Services werkt hiervoor samen met gekwalificeerde preferred suppliers. Door onze jarenlange samenwerking met deze suppliers zijn wij op elkaar ingespeeld en is ons hospitality DNA doorgevloeid. Als eindverantwoordelijke nemen wij de communicatie, controle en afstemming met onze samenwerkingspartners voor onze rekening en bieden wij Stedin één aanspreekpunt waarmee wij hen ontzorgen. Daarnaast zorgen de inzet van goede leiding, een stabiele groep medewerkers, het aanbieden van opleidingen via onze Hospitality Academy en het signalerend vermogen van onze medewerkers voor de gewenste kwaliteit die EW Facility Services en Stedin nastreven.”

EW Facility Services en Stedin kijken uit naar een prettige en duurzame samenwerking.

Op de foto v.l.n.r.: Dick Lakerveld (teamleider Facilities Services/Mobiliteit), Saskia Wimmers (teamleider Facilities Huisvesting), Gertjan Sybrandi (manager Services/Mobiliteit, John van der Wolf (manager Facilities), Albert van Schooneveld (key account directeur), Ezra Bos (senior sales consultant), en Carola de Bruin (contractmanager)

Over EW Facility Services
Met schoonmaakonderhoud als basis biedt EW Facility Services opdrachtgevers een multiservice pakket aan diensten. Ruim 27 jaar bedient de facilitair dienstverlener de top van het bedrijfsleven in diverse marktsegmenten. Samen met opdrachtgevers ontwikkelt zij continu vernieuwende oplossingen voor facilitaire uitdagingen. Met haar eigentijdse en unieke belevingsfilosofie bieden zij facilitaire dienstverlening waarin de behoeften van gasten, patiënten, bezoekers en medewerkers centraal staan.

Over Stedin
Stedin is als netbeheerder verantwoordelijk voor een veilig en betrouwbaar transport van elektriciteit en gas in het grootste deel van de Randstad. Drukke, stedelijke gebieden met complexe infrastructuur, waar de afhankelijkheid van energie groot is en energie altijd beschikbaar moet zijn. Ook beheert Stedin de energie-infrastructuur in de regio’s Amstelland, Noordoost Friesland en Kennemerland.

Delen