Specialist in e-infrastuctuur Géant contracteert Blinck

januari 16, 2018 in Samenwerkingen

GÉANT is leidend en toonaangevend in Europa in samenwerking op het gebied van e-infrastructuur en levert haar diensten voor onderzoek en opleiding in deze bedrijfstak. Naast hun vestiging in Cambridge (VK) is er ook een kantoor in Amsterdam gevestigd. Juist dit kantoor had, door de verhuizing van de Singel in Amsterdam naar gebouw Hoekenrode in Amsterdam, behoefte aan een nieuwe leverancier op het gebied van schoonmaak en glasbewassing. Schoonmaakbedrijf Blinck is de uitverkorene.

Gebouw Hoekenrode in Amsterdam is voor schoonmaakbedrijf Blinck een bekend gebouw, want voor twee klanten voert de facilitair dienstverlener uit Almere reeds schoonmaakdiensten uit. Anton Vinck, directeur van Blinck: “Voor beheerder CBRE verzorgen we de schoonmaak van de openbare ruimtes en voor een van de huurders, Service Now, zorgen onze uitblin(c)kers ervoor dat hun kantoor elke fris en schoon is. Voor beide naar volle tevredenheid. Dan is het altijd fijn dat een van de nieuwe bewoners besluit om, op basis daarvan, met ons in gesprek te gaan over de schoonmaak van hun nieuwe kantoorruimte.”

Na een goed gesprek en een passende offerte die is ingediend naar aanleiding van een meervoudige onderhandse aanvraag van GÉANT volgens de Europese aanbestedingsrichtlijnen, kreeg Blinck de voorkeur boven de andere aanbiedende partijen. “Op dat moment kwam de goede referentie met een goede aanbieding samen. We zijn blij dat we GÉANT mogen verwelkomen als nieuwe klant”, vertelt Vinck enthousiast.

Op 2 januari is schoonmaakbedrijf Blink gestart met de dagelijkse schoonmaak, het leveren van sanitaire artikelen en de reguliere glasbewassing aan de binnenzijde van de kantoorruimte op basis van een 1-jarig contract. De intentie is er om dit contract jaarlijks te verlengen tot maximaal 5 jaar. “Uiteraard zijn wij hier aan de slag gegaan met een topteam en met de kwaliteit en service die alle klanten van ons gewend zijn.”

Over Blinck Schoon
Blinck is een landelijk opererend schoonmaakbedrijf met vestigingen in Almere en Arnhem. Met een compleet pakket aan schoonmaakservices en aanvullende diensten bedient Blinck Schoon als opdrachtgever en zorgen zij ervoor dat uw pand en werkomgeving zorgvuldig, hygiënisch en milieuvriendelijk is gereinigd tot in de kleinste details. Een enthousiast en hecht schoonmaakteam van 120 professionele schoonmakers vormen de uitblinkers: professionals in schoonmaken, glazenwassen, vloeren reinigen, afvalmanagement en overige specialistische schoonmaakdiensten,

 

Delen