Spa Sport Hotel Zuiver contracteert HSO Schoonmaakservice voor 12.000 m2

september 10, 2018 in Samenwerkingen

Per 1 september verzorgd HSO Schoonmaakservice het schoonmaakonderhoud van Spa Sport Hotel Zuiver. De opdracht omvat het dagelijks schoonmaak-, glas- en gevelonderhoud van de binnen- en buitenspa, sauna’s, zwembaden, wellnesscentrum, fitness, verkeersruimten, restaurants en de housekeeping van het hotel. Het totaal schoon te houden oppervlak omvat circa 12.000 vierkante meter

De keuze voor HSO is gemaakt op basis van het gepresenteerde plan van aanpak, de werkwijze, de communicatiecyclus, de inzet van hospitality, het gebruik innovatieve middelen en materialen, alsmede de ervaring.

John de Haan, directeur van De Haan Facilitaire Dienstengroep: “Het aanbestedingstraject heeft ruim een jaar in beslag genomen, waarin de opdrachtgever zeer zorgvuldige afwegingen heeft gemaakt. Bij het schoonmaakproces van een dergelijk omvangrijk project met een grote diversiteit aan afwerkmaterialen, dagelijkse vervuiling en een hoge hygiëne-eis, komt meer kijken dan bij het schoonmaken van een winkelcentrum of kantoorpand. Onze organisatie heeft al veel ervaring in schoonmaak van dergelijke omvangrijke complexen, zoals Sportcomplex Koning Willem Alexander in Hoofddorp en Sportfondsen Haarlemmermeer, maar dit project is een uitdaging op zich, mede omdat ‘s-morgens om 09:00 uur de deuren open gaan voor de gasten en alles spik en span moet zijn.

Alle specialisaties van onze dochterbedrijven (schoonmaak, specialistische reiniging en housekeeping van hotels) worden in dit project gecombineerd.”

Op de foto van links naar rechts: Sarine Udinga (facilitair coördinator van Spa Zuiver), Hasan Kilmamas(facilitair manager van Spa Zuiver), Frank van den Bruele (directeur van Spa Zuiver), en van de Haan Facilitaire Dienstengroep: John de Haan (directeur), Ernest Boateng (rayonleider), Danny Cornelissen (objectleider), Rens Sakko (operationeel manager) en Mo Beija (rayonleider)

Delen