Snel groeiende drogisterijketen Die Grenze kiest voor ICE schrobzuigers

maart 2, 2018 in Samenwerkingen

Die Grenze is een zeer snel groeiende drogisterijketen met inmiddels 25 vestigingen in de grensstreek van Almelo tot Winterswijk. ICE leverde er deze week de eerste schoonmaakmachines af en is trots op de start van deze samenwerking in machinaal vloeronderhoud.

Parfumerie + Medikamente Die Grenze is een jonge en succesvolle drogisterijketen. “In 2007 zijn we begonnen met onze eerste drogisterij in Denekamp en inmiddels hebben we 23 filialen in Twente en de Achterhoek. Er werken ruim 250 mensen bij ons. We onderscheiden ons door onze lage prijzen, klantvriendelijkheid en de ruime opzet in de winkels. Het assortiment varieert van medicijnen tot luxe parfums en van shampoo tot snoepgoed”, legt het bedrijf op haar website uit.

Waarom ICE-machines?
ICE Benelux, producent van unieke schrobzuigmachines, krijgt steeds meer voet aan de ‘retailgrond’. Waarom vinden retailers ICE schrobzuigmachines zo interessant? Rob Stokkel, sales en marketing director van ICE Benelux: “Natuurlijk hebben wij er zelf een goed beeld van, onze klanten spreken dit namelijk na een uitgebreide test op locatie of na besluitvorming uit. Winkelketens met grotere vloeroppervlakken hechten waarde aan hygiëne en de aanblik van een schone vloer. Een vieze winkel(vloer) wordt niet gewaardeerd.  Hoe belangrijk is het belang van een schone en veilige winkelvloer? Méér dan wij denken!

Uniek
Drogisterijketen Die Grenze koos voor de ICE i18B schrobzuigmachine. Deze machine staat voor snoerloos reinigen, maar ook voor wendbaarheid en onderscheidend vloeronderhoud: “Het belangrijkste verschil is dat de ICE i18B wordt aangedreven door (onderhoudsvrije) batterijen en daardoor geschikt is voor kleinere en middelgrote ruimtes. Je bent dus nooit meer gebonden aan kabellengte of stopcontacten en er is geen struikelgevaar voor winkelende klanten. Dat is natuurlijk belangrijk bij dagschoonmaak”, legt Stokkel uit.

Snel, simpel en efficiënt
De ICE i18B schrobzuigmachines hebben een groot oppervlaktebereik: 1500 m2 per uur. In combinatie met de ingebouwde lader en onderhoudsvrije batterijen is deze ICE i18B schrobzuigmachine gemaakt om een lange tijd achter elkaar effectief te reinigen. De ICE i18B beschikt over een groot reinigingsvermogen én toch zeer compact en wendbaar. Dat maakt deze schrobzuiger efficiënt. Daarnaast is deze machine zéér stil en kan daarom makkelijk tijdens openingsuren worden ingezet.

Delen