Severinus contracteert ICS voor schoonmaak van 80 locaties

januari 3, 2018 in Samenwerkingen

Vanaf 29 januari verzorgt ICS de schoonmaakwerkzaamheden bij Severinus. Het contract bij de zorgorganisatie in Veldhoven voor mensen van jong tot oud met een verstandelijke beperking, kent een looptijd van 3 jaar met daarna stilzwijgend steeds 1 jaar verlenging. ICS gaat het reguliere en periodieke schoonmaakonderhoud uitvoeren van zo’n 80 locaties in Veldhoven en omgeving. 

De aanbesteding, begeleid door CSG, werd aan ICS gegund, omdat in begrijpelijke taal tekst en uitleg werd gegeven over de dienstverlening. “Na het lezen van de aanbieding van ICS kreeg ik gewoon zín om te starten met de implementatie”, aldus Judit Delnoij, hoofd facilitair bijSeverinus.

ICS brengt het contract van Severinus onder in de nieuwe divisie ICS Zorg & Welzijn. Bart van der Sluijs (algemeen directeur ICS): “We merken dat ons DNA past bij de zorg. We focussen ons op kwaliteit, hygiëne én de samenwerking met de cliënten. Dit zorgt voor mooie samenwerkingen en gunningen in deze sector. Iets waar we trots op zijn!”

Op de foto Pieter Hermsen (directeur Severinus) en Bart van der Sluijs.

Over ICS Groep
Onder ICS Groep vallen de werkmaatschappijen ICS, AMC en C4U. In totaal werken er zo’n 2300 medewerkers bij ICS Groep. Onder leiding van de directie maakt ICS Groep al 40 jaar schoon voor kleine en grote opdrachtgevers door heel het land. Met trots zijn we een waardige top 10 speler in de schoonmaakbranche. Schoonmaken doen we met plezier, maar we doen meer. Bijvoorbeeld maaltijdverzorging, specialistische reiniging of totale ontzorging door onze integrated facilities.

Over Severinus
Severinus is de zorgorganisatie in Veldhoven en omgeving voor mensen van jong tot oud met een verstandelijke beperking. Daarnaast ondersteunen ze mensen met een verstandelijke beperking en autisme of dementie. Met 1.000 professionele en bevlogen medewerkers en ongeveer 400 vrijwilligers verlenen zij dagelijks zorg aan ruim 880 cliënten.

Delen