Schoonmaakbedrijf Blinck van start bij nieuw Italiaanse restaurantketen Viavai

oktober 16, 2018 in Samenwerkingen

Sinds 17 september is Amsterdam een restaurant rijker: aan de Roetersstraat in Amsterdam-Oost heeft Italiaans restaurant Viavai haar deuren geopend – de eerste van een beoogde, nieuwe keten van Italiaanse restaurants in Nederland. Schoonmaakbedrijf Blinck verzorgt de dagelijkse schoonmaak, waarvoor Natalino Bellapianta (kok/manager van Viavai) en David Vinck (rayonmanager van Blinck) onlangs het contract ondertekenden.

Viavai is het product van de samenwerking tussen de Nederlandse Cormet Catering en de Italiaanse cateraar Creia. Een partnership met grote ambitie. Uiteraard staan in de horeca, naast de kwaliteit van het eten, hygiëne en schoon bovenaan de lijst. Logisch dat de nieuwe eigenaren van Viavai op zoek zijn gegaan naar een partner in schoonmaak om hun restaurant op alle fronten te laten slagen.

Die hebben zij gevonden in schoonmaakbedrijf Blinck, een jong, ambitieus schoonmaakbedrijf met de juiste schoonmaakervaring in de food en entertainment branche. Afspraken zijn gemaakt en op 1 oktober zijn de schoonmakers van Blinck gestart met de dagelijkse schoonmaak a 1,5 u per dag en 6 dagen per week bij deze nieuwe ‘place to be’ .

Op de foto Natalino Bellapianta (l) en David Vinck

Blinck is uw schoonmaakpartner! Met een breed aanbod aan schoonmaakdiensten en vanuit twee vestigingen in Almere en Arnhem bedient schoonmaakbedrijf Blinck opdrachtgevers in de randstad en in het midden, noorden en oosten van het land.

Delen