Schone scholen doel samenwerking Dolmans en Leerrijk

oktober 24, 2018 in Samenwerkingen

Per 1 oktober is Dolmans Schoonmaak Diensten gestart als nieuwe schoonmaakpartner voor de scholen en het bestuurskantoor van Leerrijk! De werkzaamheden omvatten het reguliere schoonmaakonderhoud, de glasbewassing, periodiek vloeronderhoud en een zomerschoonmaak.

In de Europese aanbesteding, begeleid door adviesbureau InkoopMeesters, stond het realiseren van de gezamenlijke doelstelling: schone scholen centraal. Leerrijk! zocht een schoonmaakpartner die betrokken is bij de scholen, proactief inspeelt op de behoeften en wensen en daardoor het primaire proces van Leerrijk! ondersteunt.

Peter van den Brink, salesmanager bij Dolmans Schoonmaak Diensten: “Onder andere onze kleurrijke (communicatie)middelen, zoals een voor Leerrijk! op maat gemaakte schoonmaakkaart, is een van de aspecten die heeft bijgedragen aan de gezamenlijke doelstelling en partnership”.

Leerrijk! verzorgt in de gemeenten Loon op Zand en Waalwijk onderwijs aan kinderen in de basisschoolleeftijd: op vijftien basisscholen en één speciale school. Onder het motto Leer Rijk! wordt nauw samengewerkt met ouders/verzorgers.

InkoopMeesters is in 2006 opgericht vanuit een jarenlange ervaring in het onderwijs. De inkooporganisatie ambieert het sterker maken van grote en middelgrote onderwijsorganisaties.

Dolmans begon in 1958 als schoonmaakbedrijf en vormt met haar grote diversiteit aan diensten en zo’n 2000 medewerkers inmiddels een groep van specialisten voor calamiteiten, asbestsanering, facility management en specialistische reiniging.

 

Delen