Samenwerking Burgman, het IJscentrum en Fruit Life bekrachtigd

juni 11, 2018 in Samenwerkingen

Burgman en Fruit Life hebben een samenwerkingsovereenkomst getekend. Burgman is de nieuwe partner van het IJscentrum en wil graag haar kennis en support beschikbaar stellen aan het kenniscentrum om daarmee de ambachtelijke ijsbranche te ondersteunen. Fruit Life ondersteunt het IJscentrum al jaren met haar producten, maar vanaf nu is deze samenwerking geformaliseerd.

Burgman is sinds 1992 importeur van en groothandel in professionele hygiëne- en reinigingssystemen in de breedste zin van het woord. De specialist in veilige, eco, kosten- en procedurebesparende reinigingssystemen en het Bay West dispensersysteem voor papier en zeep, is een een dynamisch bedrijf, landelijk opererend en groeiend bedrijf met 30 medewerkers.

Het Ambachtelijk ijscentrum is de branchevereniging van de ambachtelijk ijsbereiders en verkopers. Het doel van IJscentrum is tweeledig: promotie van ambachtelijk bereid schepijs bij de consument en professionalisering van de branche. Daarvoor verzorgt het IJscentrum onder meer opleidingen. Om de toegang tot de opleidingen en examens zo laagdrempelig mogelijk te houden is sponsoring noodzakelijk; Fruit Life is een van de sponsors. Sinds de oprichting van het IJscentrum (1999) is dit ook altijd de insteek geweest en dankzij de support van alle partners een succes geworden. Het IJscentrum streeft dan ook naar een nauwe samenwerking met belangrijke partijen in deze sector.

Fruit Life is het merk van Van Es Foods International (sinds 1971) in bevroren fruit en fruitpurees voor patissiers, (banket)bakkers, ijsbereiders, saladebereiders, horeca, cateraars en industriële gebruikers. “In ons eigen vrieshuis in Babberich hebben we meer dan 36 soorten fruit en 65 varianten fruitpurees op voorraad”, legt het bedrijf uit.

Namens Burgman tekende Edwin van den Broek de overeenkomst en Dirk van Es namens Fruit life. 

 

 

Delen