Recreatiepark Het Grote Zand kiest voor Facility Trade Group

juni 30, 2017 in Samenwerkingen

Schoonmaakjournaal Landgoed Het Grote ZandFacility Trade Group verzorgt vanaf vorige maand de sanitaire voorzieningen voor Landgoed Het Grote Zand in Hooghalen in Drenthe. Het bungalow- en recreatiepark maakt onderdeel uit van de keten Succesparken, verspreid over Nederland. 

Landgoed Het Grote Zand is een zusje van vakantiepark De Scherpenhof in Terwolde. De Scherpenhof is sinds 2015 opdrachtgever van Facility Trade Group. De samenwerking tussen beiden partijen geldt als basis voor de aansluiting van Landgoed Het Grote Zand. ‘‘Facility Trade Group verzorgt al twee jaar naar alle tevredenheid de sanitaire voorzieningen voor De Scherpenhof, waarbij goede communicatie het belangrijkste uitgangspunt is. In de recreatiebranche moet je snel kunnen schakelen, daarom werken wij graag met een vast aanspreekpunt die de juiste expertise in huis heeft’’, aldus Truida van Embden, eigenaresse van Landgoed Het Grote Zand.

Pieken in vakantieperiodes
Voor Landgoed Het Grote Zand is flexibiliteit uitermate belangrijk, vandaar dat Facility Trade Group maatwerk levert. Mark van Zijtveld, business expert bij Facility Trade Group legt uit: ‘‘Onze logistieke afdeling is op de hoogte van de behoeften van Landgoed Het Grote Zand, zeker tijdens vakantieperiodes,. Onze dienstverlening is hier dan ook op ingericht. Zo leveren onze eigen chauffeurs de producten af bij diverse panden op de hoofdlocatie, waardoor Landgoed Het Grote Zand minder handeling heeft en zij zich kunnen focussen op hun gasten en bezoekers.”

Over Facility Trade Group
Facility Trade Group is een groep van specialistische totaalleveranciers in reinigingssystemen en -machines, hygiënische voorzieningen, facilitaire producten en technische services. Onze onafhankelijkheid van leverancier of merk en onze specialistische kennis verzekert u altijd van de beste koop.

 

 

Delen