Quality Services overgenomen door Bunzl Nederland

juli 17, 2018 in Samenwerkingen

Sinds maart maakt Quality Services deel uit van Bunzl Nederland. Quality Services is al jaren een vooraanstaande dienstverlener op het gebied van sanitaire voorzieningen. De activiteiten van Quality Services zijn complementair aan de activiteiten van de Bunzl bedrijven, met name die van King.

De voormalige eigenaar Laurens Clardeij zal het management blijven voeren. “De groei die wij doormaken, was een belangrijke reden om uit te kijken naar een stabiele en betrouwbare partner die ons verder zou kunnen helpen onze groei vorm te geven. De nauwe samenwerking met Bunzl en King geeft ons hier alle mogelijkheid toe,” zegt hij over de overname.

“Voor King biedt deze mooie uitbreiding een geweldige kans om extra serviceconcepten toe te voegen aan onze activiteiten. Hiermee kunnen we nog beter inspelen op de behoeften van onze klanten en zijn we in staat om onze klanten nog beter te faciliteren en ontzorgen,” vult Eric Sips, vestigingsdirecteur van King en D-Care, aan.

Quality Services biedt duurzame oplossingen op maat als het gaat om hygiëne van sanitaire voorzieningen, keukens en vloeren. Het gepatenteerde Twinliner-systeem en het Eco Care Concept zijn hier voorbeelden van. We leveren niet alleen, maar gaan een partnerschap aan met onze klanten. Dit betekent regelmatig contact hebben, onderhoud plegen en service verlenen. U heeft nergens omkijken naar. Zo hebben en houden we grip op hygiëne. En geven we u een goed gevoel, elke dag weer. Meer informatie op: www.qualityservices.nl

King is totaalleverancier van alle verbruiksproducten in de gezondheidszorg. Bij King vindt u alles onder één dak! King maakt onderdeel uit van Bunzl, wereldwijd marktleider in de distributie van disposables, hygiëneproducten en verpakkingen. Voor meer informatie: www.king.nl.

 

Delen