Partners KNGF Geleidehonden en SMC Consultancy gaan voor gezamenlijke missie

mei 22, 2018 in Samenwerkingen

Na een succesvolle aanbestedingsprocedure van het dagelijks schoonmaakonderhoud en glasbewassing van het kantoor, de kennellocatie en medische detectieruimte, waarin SMC Consultancy KNGF Geleidehonden heeft begeleid naar een nieuwe schoonmaakovereenkomst, is het nu tijd om KNGF bij te staan in het beheer van het schoonmaakcontract. Aangezien KNGF verantwoord om moet gaan met de haar ter beschikking gestelde fondsen en SMC de missie van KNGF een warm hart toedraagt, zijn beide partijen een partnerovereenkomst aangegaan om deze missie te ondersteunen.

KNGF Geleidehonden legt uit: ”Het is onze missie zoveel mogelijk mensen met een beperking een fijner leven te geven met een speciaal opgeleide hond. Een geleidehond vergroot de bewegingsvrijheid en zelfstandigheid. KNGF Geleidehonden is van geboorte tot pensioen betrokken bij haar honden.”

SMC ondersteunt de komende jaren de facilitaire dienst van KNGF Geleidehonden op verschillende werkgebieden met behulp van onder andere de inzet van ons eigen facilitaire systeem. SMC Consultancy verzorgt dit geheel kosteloos, zodat KNGF meer ruimte heeft om nog meer speciaal opgeleide honden in te zetten voor de mensen die dit echt nodig hebben.

Delen