Multi-service opdracht Voestalpine Automotive voor De Kroon

november 2, 2017 in Samenwerkingen

schoonmaakjournaal de kroon gunningDe Kroon facilitaire diensten heeft de multi-services opdracht bij Voestalpine Automotive in Bunschoten gegund gekregen. Met ingang van 1 november is het volledige schoonmaakonderhoud inclusief de glasbewassing, specialistische reiniging en de uitrol van de sanitaire voorzieningen en leveringen opgestart.

Voestalpine Automotive is een dynamische omgeving. Alleen al in de fabriek in Bunschoten werken 700 medewerkers. Wereldwijd telt het bedrijf 39.000 andere medewerkers, in meer dan 60 andere landen, dus met recht een grote speler in de markt. Voestalpine Automotive ontwerpt en produceert stalen en aluminium carrosseriedelen. Denk aan zijwanden, motorkappen, spatborden, daken en nog veel meer. Daarbij wordt gebruik gemaakt van de modernste persen en machines.

SMART Cleaning
De uitvoering van het schoonmaakonderhoud zal volledig geschieden op basis van SMART Cleaning van Crohill. Dit is de nieuwste innovatie in de professionele schoonmaakbranche. Het werkt lichter, sneller, schoner én is duurzaam dankzij de slimme combinatie van chemie en moppen. Vanaf 1 februari 2018 geldt dit ook voor de groenvoorziening, gladheidsbestrijding, plaagdierpreventie en bestrijding. Remco Drijver, Commercieel Directeur van De Kroon facilitaire diensten is trots op het team van collega’s die een bijdrage hebben geleverd om deze opdracht voor De Kroon gegund te krijgen.

Over De Kroon facilitaire diensten
De Kroon in Utrecht is een middelgrote speler op het gebied van facilitaire diensten in de Randstad. Het dienstenpakket bestaat uit: schoonmaak, specialistische schoonmaak, glasbewassing, hoveniersdiensten, ongediertebestrijding, beveiliging, bedrijfscatering, catering en events, vergaderfaciliteiten, zonwering en onderhoud voor bedrijven en particulieren.

Delen