Multi-disciplinaire samenwerking Kantoor Zoomers en De Kroon

augustus 31, 2017 in Samenwerkingen

Schoonmaakjournaal Kantoor Zoomers pand - foto De KroonPer 1 september heeft De Kroon facilitaire diensten de uitvoering van het reguliere en periodieke schoonmaakonderhoud, alle glasbewassing en de volledige exploitatie van de Brasserie gegund gekregen van het bijzondere Kantoor Zoomers in Nieuwegein.

Naast de vele open kantoorvleugels beschikt Kantoor Zoomers over een Business Center waar individuele kantoorruimte beschikbaar is vanaf 20 m2. Op de begane grond is een moderne brasserie gelegen voor verzorgde lunches en borrel. Creatief manager van De Kroon Daily Déli, René Krebber: “We zijn er trots op dat de ook de exploitatie van de Brasserie aan De Kroon is gegund”.

Alle huurders van Kantoor Zoomers hebben de beschikking over WiFi en uitgebreide vergaderfaciliteiten. Met alle specificaties is kantoor Zoomers bij uitstek geschikt voor Het Nieuwe Werken. Remco Drijver, commercieel directeur van De Kroon facilitaire diensten: “Een fantastische uitdaging. Ik zie deze multidisciplinaire samenwerking als opmaat voor een verdere groei van multi-services in de directe regio van Groot Utrecht.”

Lees ook: Zomergasten (2) Remco Drijver (De Kroon): “Steeds meer ontzorgen”

Delen