Minder schoonmaak en tijd: RAI kiest toilethygiënespecialist Vendor

augustus 3, 2017 in Samenwerkingen, Toilet- en handhygiëne

Schoonmaakjournaal RAI - Vendor contract 2017Toilethygiënespecialist Vendor verzorgt de komende jaren de toilethygiëne bij RAI Amsterdam Convention Centre. Op 2 augustus ondertekenden Jan van den Bosch, director Venue RAI Amsterdam, en Ghislaine Ottevanger, directeur Nederland, de overeenkomst. RAI Amsterdam kiest voor Vendor na uitvoerig diverse oplossingen te hebben getest.

Jan van den Bosch van RAI Amsterdam licht de keuze voor Vendor toe: “De oplossing van Vendor zorgt allereerst voor een duidelijke reductie van benodigde schoonmaakwerkzaamheden. Tijdens een test bleek het personeel dat werkte met de producten van Vendor beduidend minder tijd nodig te hebben bij het wisselen en bijhouden van de automaten met papieren handdroging. Bovendien kunnen de Vendor-automaten tussentijds worden bijgevuld. Hierdoor heeft een bezoeker altijd de zekerheid dat hij zijn handen kan wassen en drogen.”

Oplossing piekbelasting sanitaire ruimten
Van den Bosch vervolgt: “Voor ons is optimale beleving van de bezoeker van groot belang. Tijdens een event zorgen grote aantallen bezoekers voor piekbelasting van onze sanitaire ruimten. Met de effectieve inzet van de Vendor-producten kunnen we de doorstroom bevorderen, hebben onze bezoekers gedurende het event altijd de beschikking over toiletpapier, handdroging en zeep, én voorkomen we afval op de grond dat normaliter ontstaat wanneer er losse, papieren handdoekjes worden gebruikt. Bovendien zorgt de Vendor-productlijn voor een uniforme en frisse uitstraling van onze sanitaire ruimten. Dit alles, in combinatie met de juiste prijs-kwaliteitverhouding, geeft de doorslaggevende factor om voor Vendor te kiezen.”

Paul Cornel, key accountmanager Vendor: “De installatie van ruim 3000 dispensers en handdoekautomaten en daarmee de transformatie van de RAI toiletgroepen is inmiddels naar tevredenheid afgerond. Flexibiliteit en snelheid waren daar voor de RAI van belang. De bezoekers van de International Conference on Magnet Technology 2017 kunnen eind augustus als allereerste de optimale toiletbeleving gaan ervaren.”

Hogere tevredenheid toiletbezoeker
Ottevanger is trots dat Vendor met de RAI een nieuwe high traffic locatie mag gaan ontzorgen. “Een prachtige beurslocatie waar jaarlijks vele topevenementen plaatsvinden. Als Vendor zijn we hier goed in. De zekerheid bieden aan bezoeker, klant en medewerker dat er altijd toiletpapier, zeep en handdroging beschikbaar is. Van de eerste tot laatste persoon die gebruik maakt van het toilet. Ook en juist als het druk is. En daarmee zorg je als locatie voor een hogere tevredenheid bij je bezoekers.”

Over Vendor
Vendor is opgericht in 1961 en al bijna 60 jaar toonaangevend op het gebied van toilethygiëne en beleving binnen high traffic locaties. Actief in meer dan 30 landen biedt Vendor als specialist op duurzame en transparante wijze een optimale beschikbaarheid van toilethygiëne voor haar klanten en hun bezoekers, klanten en medewerkers. Een positieve beleving, uitstraling en continue beschikbaarheid zijn hierbij de belangrijkste kernwaarden waarbij de toiletbezoeker centraal staat. Via een uitgebreid servicenetwerk zorgt Vendor dagelijks voor hoogwaardige en stipte dienstverlening bij vele duizenden klanten.

Over RAI Amsterdam
Het samenbrengen van mensen, zowel fysiek als virtueel, verlegt  grenzen… het inspireert! RAI Amsterdam zet zich daarom al sinds 1893 in om verschillende werelden, mensen en markten bij elkaar te brengen. In binnen- en buitenland. De RAI is een internationale beurs- en congresorganisatie. Zij organiseert evenementen in binnen- en buitenland en exploiteert het RAI Convention Centre in Amsterdam aan de Zuidas. RAI Amsterdam verwelkomt jaarlijks zo’n 1,5 miljoen bezoekers tijdens circa 500 evenementen, waaronder beurzen, congressen, corporate events en andere evenementen. Daarnaast levert de organisatie evenement gerelateerde diensten aan organisatoren, exposanten en bezoekers.

Delen