Met koppeling zetten AaRiverside en FacilityApps stap verder

mei 17, 2018 in Samenwerkingen

AaRiverside en FacilityApps gaan samen een koppeling schrijven zodat hun gezamenlijke klanten nog beter bediend worden. Op Interclean Amsterdam werd de samenwerking op 16 mei officieel bekrachtigd.

“Ondanks onze eigen geïntegreerde WebApps zijn er situaties denkbaar voor sommige klanten om te kiezen voor de Werkvloer oplossing van FacilityApps.com”, aldus Fredy Verkuijlen, directeur van AaRiverside. “We luisteren goed naar onze klanten en deze koppeling versterkt onze band met de klanten. Het geeft ons ook weer een potentieel om extra producten aan te bieden aan onze klanten. Zo kan op termijn de portaal van FA naadloos geïntegreerd worden in onze portaal. Dit heeft als groot voordeel dat de klant nog maar één keer hoeft in te loggen. We beginnen eerst met de basiskoppeling, zodat gegevens als NAW van klanten en medewerkers nog maar één keer ingevoerd hoeven te worden. Wel zo handig!”

De standaard voorbij
Steeds meer schoonmaakbedrijven weten FacilityApps te vinden, omdat we verder gaan dan de standaardapps (DKS, logboek, urenklokken, etc.) op de werkvloer, zoals je die steeds vaker ziet”, zegt Dirk Tuip, CEO van FacilityApps.com. “In de schoonmaak is gelukkig het besef gekomen dat rayonleiders volledig papierloos kunnen werken. We gaan een stap verder om ook andersoortige data te verwerken in de app.”

Toekomstgericht
“Vaak is onze toekomstgerichtheid de doorslaggevende factor om FacilityApps te kiezen als app-partner. Je stapt niet graag over, dus de keuze moet goed zijn”, legt Tuip uit.

Op de foto de officiële start van de samenwerking met Dirk Tuip (l) en Fredy Verkuijlen

Over FacilityApps en AaRiverside
FacilityApps is een softwarebedrijf, gespecialiseerd in het ontwikkelen van apps voor operationele werkprocessen op locatie. AaRiverside is softwareontwikkelaar van ItsClean: een allesomvattende ondersteuning voor organisatorische, bedrijfsmatige en administratieve processen in de schoonmaak.

Delen