Met innovatief concept zet CSU in op beleving GuestHouse Hotels in Kaatsheuvel

mei 20, 2018 in Samenwerkingen

Vanaf 1 juni verzorgt CSU de kamerschoonmaak van de twee GuestHouse Hotels in Kaatsheuvel. Zowel het bekende Hotel de Kroon – sinds eind 2016 in handen van GuestHouse Hotels – als het nieuwe GuestHouse Hotel Kaatsheuvel – dat begin juni zijn deuren opent – vallen onder het vijfjarige schoonmaakcontract.

Met de inzet van de schoonmaakdienstverlening levert CSU een positieve bijdrage aan de beleving van de gasten van beide hotels. Hotel de Kroon, een klein centraal gelegen familiehotel met 14 kamers ligt op 500 meter van de Efteling. Het GuestHouse Hotel bestaat uit 69 kamers, gelegen in een carré rondom een besloten binnentuin.

“Dat betekent maar liefst 375 bedden die we mogen verzorgen”, aldus Maurice van Meulebrouck, districtsmanager bij CSU. Beide hotels liggen op loopafstand van attractiepark de Efteling, waar CSU al verscheidene jaren het schoonmaak-onderhoud verzorgt van het Efteling Hotel en de vakantieparken Bosrijk en het Loonsche Land.

Innovatief hotelconcept
CSU is verantwoordelijk van het schoonmaakonderhoud van de hotelkamers. Ward Kolman, directeur Businessunit Zuid van CSU: “We zijn enorm trots dat we bij dit innovatieve hotelconcept meerdere jaren gaan schoonmaken. De ambitie spat er vanaf en wij dragen daar graag ons steentje aan bij.”

Bewuste keuze
Coen Schelfhorst, eigenaar van GuestHouse Hotels geeft aan dat er zeer bewust voor CSU is gekozen. “CSU staat bekend als innovatief en heeft ook hospitality zeer hoog in het vaandel staan. Dat past enorm goed bij onze hotels, waar mensen ook echt het verschil maken. Het investeren in de medewerkers is iets wat wij net als CSU continu doen. Daarom zijn wij ervan overtuigd dat dit een geweldige match is en verheugen wij ons op de samenwerking!”

Over CSU
Familiebedrijf CSU is vanuit diverse vestigingen landelijk actief in schoonmaak. De 50-jarige CSU biedt werk aan 14.000 mensen en behoort tot de top 3 van schoonmaakbedrijven in Nederland.

Delen