Met Colbrand schoonmaakcontract is Blinck terug in food

augustus 21, 2017 in Samenwerkingen

CoFlaCe Food - foto Blinck Schoon“Er was en is wat te vieren”; eind juni kondigde schoonmaakbedrijf Blink het al aan op Twitter. Nu zijn de handtekeningen gezet, is de startdatum bekend, zijn de voorbereidingen in volle gang en kan het nieuws wereldkundig worden: schoonmaakbedrijf Blinck gaat op 1 september aan de slag bij voedselproducent Colbrand in Utrecht.

Voor Blinck betekent dat een prachtige opdracht en een mooie uitdaging, want dit is de terugkeer naar specialistische schoonmaak in de voedingsindustrie. Colbrand is een Nederlands familiebedrijf aan de Westkanaaldijk in Utrecht en voormalig partner van Coflace/Kraft Heinz, die Nederlandse A-merken produceert. Op dit moment worden hier de producten gemaakt voor Brinta, Karvan Cevitam en onder meer de chocoladehagelslag, geboortemuisjes en gekleurde en gestampte muisjes voor De Ruijter.

3-jarig contract
Na een zorgvuldig aanbestedingstraject, waaronder een pilot waarbij Blinck het bedrijf en de bijbehorende fabriek schoonmaakte voor de jaarlijkse open dag, werd eind juni het ja-woord gegeven. Blinck is de nieuwe facility partner voor Colbrand.

“Vanaf 1 september 2017, voor een periode van 3 jaar, zijn onze uitblinkers verantwoordelijk voor de schoonmaak van de kantoorwerkplekken, verkeersruimtes en het sanitair van de productiehallen. Daarnaast verzorgt Blinck wekelijks de specialistische reiniging van de hoge gedeeltes in de productiehallen en de wekelijkse schoonmaak van de productielijn waar Brinta wordt gemaakt. Een mooie toevoeging aan onze orderportefeuille met een totale grootte van 135 uur per week”, concludeert Anton Vinck van schoonmaakbedrijf Blinck.

Delen