Meerwijk Schoonmaakbedrijf wint aanbesteding Berg en Bosch Onderwijs

oktober 16, 2017 in Samenwerkingen

Meerwijk - Romaro - Berg en Boschschool SchoonmaakjournaalNa een aanbestedingstraject, begeleid door Lankester Schoonmaakadvies is de samenwerking tussen Berg en Bosch Onderwijs en Meerwijk Schoonmaakbedrijf gestart. Berg en Bosch Onderwijs is gespecialiseerd in onderwijs aan leerlingen met een vorm van autisme. De school heeft vestigingen in Houten en Bilthoven.

Business unit manager Coen Veer van Meerwijk (onderdeel van de Romaro Schoonmaakgroep) is in zijn nopjes met deze opdracht: “Berg en Bosch Onderwijs had dringend behoefte aan structureel professioneel schoonmaakonderhoud. In het aanbestedingstraject werd ons snel duidelijk dat wij uitstekend in deze behoefte konden voorzien middels ons maatwerkconcept voor scholen. Gelukkig hebben we de efficiency van dit concept maximaal kunnen overbrengen. De betrokkenheid van de opdrachtgever maakt bovendien de samenwerking direct een stuk praktischer.”

De rol van Roger Lankester mag aangestipt worden, aldus Coen Veer. “In beginsel was ik enigszins sceptisch: een nieuwe loot in adviesland, onbekend maakt toch onbemind. Maar het moet gezegd worden, de procedure was integer en transparant. Het is makkelijk praten achteraf, maar als de beslissing anders was uitgevallen, had ik daar mee kunnen leven en dat (gevoel) is weleens anders in onze branche.”

Op de foto van links naar rechts: mevr. A. Datoobar (financieel administrateur Berg en Boschschool), de heren M. Rozenbeek, (lid raad van bestuur/directeur SO: Berg en Boschschool), R. Lankester (directeur-eigenaar facilitair adviesbureau Lankester Schoonmaakadvies), C. Veer (business unit manager van Meerwijk Schoonmaakbedrijf), R. Damwijk (voorzitter raad van bestuur/directeur VSO: Berg en Boschschool)

Gerelateerd artikel: Romaro Schoonmaakgroep neemt Schoonmaakbedrijf Meerwijk over 

Delen