MasterKey verbindt Vossius Gymnasium en Victoria Schoonmaakbedrijf

maart 21, 2018 in Samenwerkingen

Met de jarenlange verbouwing van hun rijksmonumentenpand in aantocht, was het Vossius Gymnasium in Amsterdam-Zuid op zoek naar een schoonmaakbedrijf dat zich naadloos weet aan te passen aan de veranderende omstandigheden binnen dit omvangrijke project. In Victoria Schoonmaakbedrijf hebben zij een volwaardig partner gevonden.

MasterKey werd gevraagd de Europese aanbesteding te begeleiden en daarbij de koppeling met een passend schoonmaakbedrijf te verzorgen. Door de combinatie van ruime ervaring binnen soortgelijke, ingrijpende verbouwingen en een marktconforme prijs wist Victoria Schoonmaakbedrijf MasterKey gedurende de aanbesteding te overtuigen.

Meerjarenovereenkomst
Op 8 maart is het aanbestedingsproject succesvol afgerond en ondertekenden beide partijen de meerjarenovereenkomst; namens het Vossius Gymnasium rector Jan van Muilekom en namens Victoria Schoonmaakbedrijf commercieel directeur Pieter Grootjes, in het bijzijn van operationeel directeur Jan Bakker en regiomanager Albert Mossel.

Op de foto v.l.n.r. Albert Mossel, Jan Bakker en Pieter Grootjes van Victoria Schoonmaakbedrijven, rector Jan van Muilekom van Vossius Gymnasium en Debbie Seitzinger en Fred Janssen van MasterKey.

Over MasterKey
MasterKey biedt facilitaire oplossingen aan klanten en leveranciers. Praktijkervaringen zijn vertaald naar software en apps. Alle werkzaamheden komen voort uit het dienstenaanbod advies, audits en software. Hieraan ten grondslag ligt het beheersen van de facilitaire processen voor zowel opdrachtgevers als leveranciers op het gebied van financiën, kwaliteit en communicatie.

Over Vossius Gynamsium
Het Vossius Gymnasium staat voor presteren en leren met plezier. Ze staan klaar voor leerlingen die veel aan kunnen en na hun schooltijd voor een universitaire studie kiezen. De school, de docenten en de schoolleiding richten zich er met veel aandacht en enthousiasme op om de nu al zeer hoge leerprestaties steeds opnieuw te verbeteren. Opdat de leerlingen nog beter voorbereid worden op een wetenschappelijke vervolgopleiding.

Over Victoria Schoonmaakbedrijf
Victoria Schoonmaakbedrijf is een bedrijf met een missie: Victoria wil bijdragen aan een schone en plezierige leef- en werkomgeving. Werken, leren, wonen, ontspannen en recreëren gaat het best in een frisse, opgeruimde omgeving. Victoria streeft ernaar om meetbare schoonmaakprestaties te leveren om trots op te zijn; resultaat dat ertoe doet. Ook hun maatschappelijke verantwoordelijkheid verliezen ze niet uit het oog. Victoria geeft kwetsbare groepen graag een kans om aan de slag te gaan. Daarnaast werken ze als schoonmaakbedrijf graag mee aan een duurzame en vooral schonere wereld.

Delen