Lentiz onderwijsgroep verlengt contract met Gom

juli 20, 2017 in Samenwerkingen

Lentiz onderwijsgroep - foto Lentiz.nlMet ingang van 1 januari 2018 zal Gom, onderdeel van totaal facilitair dienstverlener Facilicom Group, nog één jaar de schoonmaakdienstverlener van Lentiz onderwijsgroep zijn. Recent werd het 4-jarig contract met nog een jaar verlengd. Daarnaast zal Gom ook het schoonmaakonderhoud voor het onderwijsgedeelte in het World Horti Center, dat in augustus wordt geopend, verzorgen.

Lentiz onderwijsgroep verzorgt voortgezet onderwijs (vmbo, havo, vwo) en middelbaar beroepsonderwijs (mbo) vanuit 12 gebouwen in de regio van Vlaardingen tot Naaldwijk en de Nieuwe Waterweg Noord.

Met Gom hebben we in 2013 een partner gevonden die goed aanvoelt dat de schoonmaak bij een onderwijsgroep door alle piek- en dalmomenten een specifieke aanpak nodig heeft. Voor ons een goede reden om het contract te verlengen en zelfs uit te breiden naar het onderwijsgedeelte van het mondiale kennis- en innovatiecentrum van de glastuinbouw World Horti Center”, vertelt Renate Verdouw van Lentiz onderwijsgroep.

Ook World Horti Center
Het World Horti Center, een gebouw met een oppervlakte van 4520 vierkante meter moet de plek worden waar bedrijfsleven, onderwijs en onderzoekers gaan samenwerken aan innovaties voor de glastuinbouw. “We gaan in elk geval het onderwijsgebouw schoonmaken en mogelijk ook de overige delen van het gebouw. Daar zien wij enorm naar uit. Wij menen met onze schoonmaakdienstverlening een goede bijdrage te kunnen leveren aan de beleving van deze innovatieve omgeving in het Westland”, licht Mieke Sprinkhuizen, accountmanager onderwijs bij Gom toe. “Als een van de grootste schoonmaakbedrijven in de branches onderwijs en zakelijke dienstverlening menen we hierin zeker van toegevoegde waarde te zijn.”

Over Gom
Gom maakt bedrijfsruimten als kantoren, scholen, retaillocaties en luchthavens schoon. Gom richt zich met de hospitality-tak op omgevingen waar gastbeleving een extra grote rol speelt, als hotels, vakantieparken, musea en congrescentra. Ook neemt Gom de specialistische reiniging ter hand in de sectoren food (Kleentec) en gezondheidszorg, de dieptereiniging van grootkeukens en sanitair, bouwen inhuisoplevering, industriereiniging, en glas- en gevelreiniging. Gom biedt zijn diensten aan door heel Nederland met 8.000 schoonmakers en 14 vestigingen en is sinds de oprichting van Facilicom Group in 1966 onderdeel van het bedrijf.

Delen