Kwaliteit, transparantie en flexibiliteit: SBS verlengt contract met schoonmaakbedrijf Blinck

juni 28, 2017 in Samenwerkingen

ASchoonmaakjournaal Blinck - SBSl 10 jaar zorgt het team van schoonmaakbedrijf Blinck, dat de werknemers van mediabedrijf SBS dagelijks gebruik kunnen maken van een opgeruimd en schoon kantoor. “Met een team van 10 collega’s, onder leiding van een meewerkend voorman, verzorgen we de schoonmaak, worden de ramen gelapt, verwerken we de afvalstromen en regelen we aanvullende facilitaire diensten. Dit alles naar volle tevredenheid van het facilitymanagement van SBS”, vertelt Anton Vinck, directeur-eigenaar van schoonmaakbedrijf Blinck.

Omdat een bedrijf in de loop der jaren verandert, net als de wensen en eisen, is het belangrijk om het contract en de bijbehorende afspraken regelmatig onder de loep te nemen. Blinck is een bedrijf dat kan meedenken en zich kan aanpassen aan een gewijzigde situatie; flexibiliteit is een van onze grootste krachten.

Anton Vinck en Koen van den Donk, facility manager van SBS hebben alles uitgebreid geëvalueerd. Daarbij zijn aanpassingen voorgesteld, is over vernieuwingen gesproken en zijn nieuwe afspraken vastgelegd. Op basis daarvan heeft SBS besloten om het contract tussen SBS en Blinck vanaf 1 juli 2017 te verlengen. Kwaliteit, heldere communicatie, flexibiliteit en doen wat we zeggen zijn voor SBS de doorslaggevende punten geweest. Vinck: “We bedanken SBS voor deze hernieuwde samenwerking en voor het vertrouwen!”

Op de foto Koen van den Donk (links) en Anton Vinck 

Delen