De Kroon facilitaire diensten krijgt De Kleine Prins gegund

januari 22, 2018 in Samenwerkingen

De Kroon facilitaire diensten heeft per 8 januari het gehele schoonmaakonderhoud, de glasbewassing en het periodieke/specialistisch onderhoud gegund gekregen van alle schoollocaties van De Kleine Prins in de omgeving Utrecht en Huizen. Mytylschool Ariane de Ranitz in Utrecht en Mytylschool De Trappenberg in Huizen behoren onder meer tot deze scholengroep. Het gaat in de basis om meer dan 11.000 m2.

De Mytylscholen bieden speciaal onderwijs (SO) en voortgezet speciaal onderwijs (VSO) voor kinderen en jongeren met een lichamelijke of meervoudige beperking. De leerlingen van het SO zijn tussen de 4 en 13 jaar oud en leerlingen van het VSO tussen de 13 en 20 jaar. De scholen vallen onder het bevoegd gezag van De Kleine Prins, een stichting voor mytylonderwijs en voorzieningen in Midden Nederland. In totaal tellen de scholen rond de 600 leerlingen en werken er binnen De Kleine Prins zo’n 360 werknemers.

Remco Drijver, commercieel directeur van De Kroon facilitaire diensten, spreekt van een heel bijzondere opdracht: “We kijken uit naar een jarenlange samenwerking met De Kleine Prins”.

Delen