Klantenkring en officeteam schoonmaakbedrijf Blinck breiden uit

juni 19, 2018 in Samenwerkingen

“Telemarketingbureau Calltraders, IP2 Entertainment, inkoopadviseur Buyflex, kinderdagverblijf De Flippers, Verwey vastgoed, softwarebedrijf ServiceNow, energiespecialist DNV, financieel begeleider Ingenico epayments: schoonmaakbedrijf Blinck heeft niet stilgestaan de afgelopen tijd. Bestaande projecten zijn uitgebreid, extra opdrachten zijn uitgevoerd, we hebben er nieuwe collega’s bijgekregen, onder andere een administratief medewerkster in ons office-team en een nieuwe collega op de afdeling HR, opdrachtgevers zijn verhuisd en we zijn gestart bij enkele nieuwe klanten”, vat Anton Vinck samen.

Calltraders – bij dit telemarketingbureau in Rotterdam, gespecialiseerd in ICT-werkzaamheden, is Blinck gestart met de wekelijkse schoonmaak van hun kantoor

IP2 Entertainment – het Hirschgebouw aan het Leidsplein in Amsterdam is bekend terrein voor Blinck. Enkele bewoners en de beheerder van dit pand maken al enige tijd gebruik van onze diensten en toen mediabedrijf IP2 Entertainment ook hun kantoor ging vestigen in dit gebouw was de keus voor het schoonmaakbedrijf snel gemaakt. 15 Uur per week zal Blinck de schoonmaak en de glasbewassing voor hun verzorgen.

Buyflex – via mond-tot-mondreclame kwam Blinck in contact met Buyflex, adviseur en begeleider van inkoopcontracten. Dit bedrijf is verhuisd naar de Amalialaan in Baarn waar wij al voor enkele opdrachtgevers de schoonmaak verzorgen. Hierdoor was de kans een offerte aan te bieden en de opdracht van Buyflex om tweemaal per week door Blinck de schoonmaak te laten uitvoeren

Kindercentrum De Flippers – kinderdagverblijf, BSO en peuterspeelzaal in Almere. Voor Blinck een nieuwe branche maar zeker een leuke tak van sport. Door middel van de inmiddels groeiende bekendheid van Blinck in Almere kregen wij, na het aanbieden van een passende de offerte, de gelegenheid om te starten met een tweewekelijkse schoonmaak van de speel- en verblijfruimtes. Door de aanvulling van Blinck krijgen de begeleiders meer tijd om zich bezig te houden met de kinderen en alle aanvullende werkzaamheden die hierbij horen.

Verwey vastgoed – al een bestaande klant op de eerdergenoemde Amalialaan in Baarn. Deze klant is zeer tevreden en er is ruimte voor meer waardoor Blinck het contract met hun op deze locatie kan uitbreiden

ServiceNow – dit groeiende softwarebedrijf, gevestigd in gebouw Hoekenrode in Amsterdam Zuidoost, is al langere tijd klant van Blinck. En als een opdrachtgever tevreden is en uitbreid dan groeit Blinck mee. Hierdoor is het contract tussen ServiceNow en Blinck uitgebreid met de dagelijkse schoonmaak van een gehele afdeling.

DNV – op het businesspark in Arnhem is DNV een van de huurders en klant van schoonmaakbedrijf Blinck. Met de toevoeging van een huurder op deze locatie, netbeheerder Enexis, heeft Blinck er een klant op dit park bijgekregen. Blinck zal voor hun de dagelijkse schoonmaak en glasbewassing verzorgen.

Ingenico epayments – het bedrijf in begeleiding van online betalingen, Ingenico (voorheen Global Collect), is al enige tijd gevestigd in Hoofddorp en tevens klant van Blinck. De explosieve groei van dit bedrijf had tot gevolgd dat een verhuizing naar een passender pand noodzakelijk was en tevens een aanpassing van de facilitaire contracten waaronder de schoonmaak. Blinck is blij dat er genoeg tevredenheid en onderling vertrouwen was en is, om het contract tussen Ingenico en Blinck te continueren op hun nieuwe locatie.

Over Blinck Schoon
Blinck is een landelijk opererend schoonmaakbedrijf met vestigingen in Almere en Arnhem. Met een compleet pakket aan schoonmaakservices en aanvullende diensten bedient Blinck Schoon als opdrachtgever en zorgen zij ervoor dat uw pand en werkomgeving zorgvuldig, hygiënisch en milieuvriendelijk is gereinigd tot in de kleinste details. Een enthousiast en hecht schoonmaakteam van 120 professionele schoonmakers vormen de uitblinkers: professionals in schoonmaken, glazenwassen, vloeren reinigen, afvalmanagement en overige specialistische schoonmaakdiensten,

Delen