KATRIN en Alpheios winnen aanbesteding ZNA van 1 miljoen euro

december 15, 2017 in Samenwerkingen, België

Katrin en Alpheios hebben de aanbesteding van Ziekenhuis Netwerk Antwerpen (ZNA) gewonnen. Het betreft het leveren van hygiënepapier en de daarbij horende dispensers. Na een Europese aanbesteding besliste ZNA dat Alpheios gedurende vijf jaar Katrin-hygiënepapier en -dispensers mag leveren. De totale waarde van deze gunning bedraagt meer dan € 1 miljoen.

ZNA is met 2500 bedden, verdeeld over drie algemene en zes gespecialiseerde ziekenhuizen, het grootste fusieziekenhuis van België. Dit maakt Ziekenhuis Netwerk Antwerpen tot de grootste Belgische zorgverstrekker van kwaliteitsvolle en toegankelijke zorg.

Alpheios Belgium is een van de grootste bedrijven op het gebied van professionele schoonmaakproducten, -systemen en -strategieën. Alpheios zorgt voor een performanceverbetering bij haar klanten door in hun schoonmaakproces mensen, middelen, methoden en machines beter op elkaar af te stemmen. Hierdoor wordt meer bereikt met minder energie, tijd en kosten.

Katrin is het B2B-merk van Metsä Tissue, een van oorsprong Fins bedrijf met 10 fabrieken, 2800 medewerkers en € 1 miljard omzet. Katrin biedt professionele hygiëne-oplossingen met tissue-papierproducten en Inclusive-dispensers. De hygiëne-oplossingen zorgen in iedere organisatie voor een doelmatig en effectief gebruik. Dat bespaart verbruiksmateriaal en loonkosten maar spaart ook het milieu.

Delen