Jaz Hotel Amsterdam en EW: samenwerking waar muziek in zit

september 28, 2017 in Samenwerkingen

Schoonmaakjournaal Jaz Hotel Amsterdam intune roomIn het muzikale en sportieve hart van Amsterdam is het Jaz Hotel gevestigd. De ideale uitvalsbasis voor de concertganger, voetballiefhebber en/of bezoeker van onze hoofdstad. En een plek waar de gasten een mengeling van music, food & art ervaren. Multi-service facilitair dienstverlener EW Facility Services is sinds 1 september verantwoordelijk voor het schoonmaakonderhoud van de hotelkamers. Tevens neemt zij ook de algemene dienst, stewarding, linnenlogistiek en leiding voor haar rekening. De organisatie biedt hiermee een integraal concept met maximale aandacht voor flexibiliteit.

Het Jaz Hotel leeft, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Gasten ontzorgen en een unieke beleving bieden, is waar zij voor staan. Iets wat zij ook in een samenwerkingspartner zoeken. EW Facility Services is een expert in het verbinden van facilitaire diensten aan beleving.

Flexibiliteit
Patrick van Meeuwen, key account directeur van EW Facility Services: “Het doel van het Jaz Hotel ligt geheel in lijn met onze filosofie. Met de inzet van onze facilitaire diensten opereren wij vanuit de gedachte om aan de beleving een positieve bijdrage te leveren. Daarnaast is flexibiliteit een belangrijke factor binnen onze samenwerking. Met onze dienstverlening kunnen wij flexibel inspelen op de fluctuerende bezetting van het hotel.”

Marjolein Bruschke, general manager (alias The Band Leader) van Jaz: “We verwachten in onze samenwerking een hoge mate van flexibiliteit, want Jaz Amsterdam heeft gekozen voor een beleving met ‘bewuste improvisatie’ als stijl. Hierin hebben we dagelijks te maken met verschillende type gasten met eigen specifieke wensen en behoeften.” 

Multi-service dienstverlening
EW Facility Services gelooft in de wijze, waarop multi-service kan bijdragen aan het verhogen van de klantbeleving en het behalen van synergievoordelen door het integreren van taken. Van Meeuwen: “Door het bieden van verschillende diensten kunnen wij Jaz Amsterdam ontzorgen, maar ook onze dienstverlening efficiënter inrichten. Niet alleen kunnen onze schoonmaakmedewerkers direct inspelen op de wensen van de gasten en medewerkers, ook de kosten worden zo transparant en inzichtelijk voor Jaz Amsterdam.” Marjolein Bruschke: “Jaz is gericht op de unieke verwachting van iedere gast – spontaan, hip en dynamisch, afgestemd op het ritme van een bruisende stad.”

EW Facility Services en Jaz Amsterdam kijken uit naar een langdurige en succesvolle samenwerking.

Delen