Innovatie drijfveer samenwerking Viggo en Asito

januari 22, 2018 in Samenwerkingen

Op zondag 21 januari tekenden Viggo Eindhoven Airport en Asito een samenwerkingsverband, waarmee de twee partijen een langdurige samenwerking tegemoet gaan. Het doel van dit verband is voor beide partijen om optimaal gebruik te maken van elkaars kennen en kunnen. Blijven zoeken naar innovatieve manieren op samen te werken.

Remko Stolk, commercieel directeur van Asito: “Twee bedrijven gaan vanuit verschillende disciplines de krachten bundelen, Viggo vanuit luchtvaartdienstverlening en Asito vanuit schoonmaak. Op deze manier kunnen we de markt de beste oplossing bieden.

Martijn Limburg, algemeen directeur van Viggo voegt toe: “In de samenwerking tussen Asito en Viggo zie je prachtig terug hoe twee mensgerichte dienstverleners, compleet anders in schaal en specialisatie, elkaar aanvullen waardoor nieuwe verrassende proposities ontstaan in luchtvaartdienstverlening.”

Integrale dienstverlening
Viggo en Asito werken sinds 2016 samen op Lelystad Airport. Samen met G4S zijn zij verantwoordelijk voor de integrale dienstverlening op de luchthaven. Stolk: “Naar aanleiding van Lelystad Airport zijn we gaan kijken wat we naast dit nog meer kunnen bereiken. Steeds vaker zie je verschillende typen bedrijven de krachten bundelen, voor ons is dat niet anders. Het is mooi om te zien hoe we op deze manier elkaars kracht kunnen versterken.”

Op de foto de ondertekenaars van het contract Charles Vinke, algemeen directeur van Asito, en Martijn Limburg, algemeen directeur van Viggo

Over Viggo
Viggo is een brede luchtvaartdienstverlener. Ondersteund door moderne technologie en IT oplossingen, zorgen onze breed inzetbare en betrokken collega’s voor luchthavenprocessen die onze klanten naar grote hoogte brengen. Hierbij werken we met plezier intensief samen zodat het resultaat continue een beetje beter wordt.

Over Asito
Asito is een van de grootste schoonmaakbedrijven van Nederland. Dagelijks werken 10.000 kleurrijke vakkrachten verspreid over vijftig vestigingen succesvol aan een schone en veilige werk- en leefomgeving. Voor Asito staat het verbinden van medewerkers, klanten en relaties voorop om zo samen tot de meest sociale en duurzame resultaten te komen.

Delen