Hotel De Kruishoeve kiest voor expertise EW Facility Services

maart 12, 2018 in Samenwerkingen

Midden in het Brabantse groene hart ligt hotel De Kruishoeve. EW Facility Services is daar vanaf 1 april verantwoordelijk voor het schoonmaakonderhoud van de 40 kamers. Tevens neemt de organisatie de algemene dienst, linnenlogistiek en leiding voor haar rekening.

De comfortabele kamers en gezellige ambiance van De Kruishoeve zorgen voor een warm welkom. Daarnaast kunnen de gasten door de ligging midden in de bossen en op korte afstand van recreatieplas De IJzeren Man naar hartenlust wandelen, fietsen, paardrijden en zwemmen. Ervoor zorgen dat het de gasten aan niets ontbreekt, is een van de belangrijkste waarden voor het hotel. Daarin vinden EW Facility Services en Hotel De Kruishoeve elkaar.

Gastvrijheid, kwaliteit en comfort
Directeur Maikel Pennings: “Het bieden van gastvrijheid en het leveren van kwaliteit en comfort is een vanzelfsprekendheid binnen ons hotel. Een schoonmaakpartner moet hieraan kunnen bijdragen. De kwaliteit, flexibiliteit en hospitality die EW Facility Services biedt, heeft ons doen besluiten de schoonmaakdienstverlening aan hen toe te vertrouwen.”

Hennie Merks, salesmanager van EW Facility Services vult aan: “Hospitality zit in ons DNA. Al vanaf onze oprichting koppelen wij beleving aan schoonmaak. Bij alles wat onze schoonmaakmedewerkers doen wordt naast het leveren van kwaliteit ook rekening gehouden met een optimale beleving voor de gast.”

Hotel De Kruishoeve en EW Facility Services kijken uit naar een succesvolle samenwerking.

Op de foto Hennie Merks, Marcoen Lammers en Maikel Pennings

Delen