Hazet verzorgt bedrijfskleding nieuwe 1nergiek

februari 21, 2018 in Samenwerkingen

Op 1 februari 2018 zijn de labels Teico Service, SGA Schoonmaak, Glas & Rein en 1nergiek (Professional Facility Service Group) samengegaan onder de naam 1nergiek. Hazet is als partner van 1nergiek actief in de levering van facilitaire artikelen én bedrijfskleding.

Hazet verzorgde door de overname van Zaan Textieldruk & Borduren het complete pakket aan bedrijfskleding en bedrukking/borduring. “Dit houdt in dat alle medewerkers van 1nergiek in het nieuw zijn gestoken. De oude bedrijfskleding op circulaire wijze is afgevoerd en verwerkt tot hernieuwbare grondstoffen”, legt Hazet uit.

Waarom één naam? De laatste jaren zijn de identiteit, kennis en kunde van de labels van de Professional Facility Service Group steeds meer naar elkaar toegegroeid. “Onder de naam 1nergiek kunnen we de gezamenlijke kernwaarden eenheid, expertise en enthousiasme nog beter uitdragen”, legde 1nergiek in een eerder persbericht uit. Voor de opdrachtgevers verandert er weinig. Behalve dan dat de service nog verder verbetert en de aandacht voor de mensen op locatie verder toeneemt. “De winst hiervan is groot!”, aldus concludeert een enthousiaste 1nergiek.

Over 1nergiek
1nergiek is vooral actief in vastgoed, de culturele sector, winkelcentra en op scholen. Elke branche vraagt om een specifieke aanpak. Zij kennen het verschil, leggen het accent en doen meer. Ze zorgen dat elke locatie het visitekaartje is voor de opdrachtgever. Zo voelen medewerkers en gasten zich welkom. De organisatie telt 700 medewerkers en is een middelgrote landelijke speler op de zakelijke markt.

Over Hazet
Hazet is totaalleverancier op het gebied van schoonmaakmiddelen, -materialen en –machines, hulpmaterialen, papier, bedrijfskleding, disposables en guest supplies. Een belangrijke kernwaarde is dat wij servicegericht naar potentiële oplossingen voor uw toepassing kijken om hierdoor zo productief en efficiënt mogelijk te kunnen werken.

Als one-stop-shop groothandel op de Nederlandse markt maken wij deel uit van een internationaal netwerk. Wij zijn partner van igefa en INPACS en kunnen hierdoor grenzeloze en betrouwbare kwaliteit aanbieden. Hazet legt extra nadruk op het bieden van efficiënte oplossingen waardoor wij kwaliteit kunnen garanderen en alleen de beste A-merken vertegenwoordigen.

 

Delen